Cummins

cummins rezervni delovi

Cummins rezervni delovi u kompaniji Remex d.o.o.

Pronađite najbolje delove za vaš Cummins motor ili generator. Insistiranje na originalnim delovima za Cummins motore je najbolji način da obezbedite dug životni vek vaših vozila na Cummins pogonu.

Iako možete da uštedite malo novca ukoliko kupite deo koji nije originalan, to bi moglo da vas košta mnogo više na duži rok. Da bi to dokazali, inženjeri Cummins-a su obavili temeljna analitička ispitivanja koja su sprovedena na originalnim Cummins delovima protiv njihovih kopija.

Testiranje obuhvata vizuelni pregled, kritična merenja, analizu materijala i analizu hemijskih delova. Sledeći rezultati pokazuju zašto su originalni rezervni delovi Cummins uvek bolji izbor za vaš Cummins motor od kopiranih delova.

Nisu svi delovi proizvedeni jednako

Često, ono što ne možete da vidite, čini veliku razliku. Komponente motora moraju biti tačno izrađene po specifikacijama koje ljudsko oko ne može registrovati. Precizan dizajn, najsavremenija proizvodnja i rigorozno ispitivanje osigurava da se delovi Genuine Cummins izrađuju po rigoroznim Cumminsovim nivoima efikasnosti, pouzdanosti i izdržljivosti.

Bolji rezervni delovi, bolja dostupnost

Izbor prilikom kupovine delova je zavistan i od faktora dostupnosti. Cummins rezervni delovi su blizu u trenutku kada vam najviše trebaju. Zbog toga Cummins diler Remex ima veliki lager najčešće korišćenih rezervnih delova u u magacinu. Ukoliko neki deo nemamo, možemo ga jako brzo nabaviti kroz našu globalnu logističku mrežu. Gde god da se nalazite, dostavićemo Vam originalne rezervne delove Cummins kako bi ste smanjili vreme zaustavljanja i gubitka produktivnosti.

Garancija

Originalni Cummins delovi dolaze sa punom fabričkom garancijom, obezbeđujući vam spokojstvo i finansijsku zaštitu posle ugradnje. Cummins preko Remex d.o.o. kompanije ima savremen servis, gde će vaša garancija uvek biti ispoštovana i na vreme izavršena porpavka od strane naših tehničara certifikovanih od strane Cummins-a. Za dodatne informacije o garanciji ili za pronalaženje rezervnih delova kontaktirajte nas.

Segment distribucije

Segment distribucije rezervnih delova Cummins pokreće sveobuhvatnu globalnu strategiju prodaje i servisa. Cummins obezbeđuje prodaju, podršku i servis kupcima u Srbiji i regionu preko Remex d.o.o kompanije. Remex Vam pruža kompletan asortiman Cummins originalnih rezervnih delova podržavajući dostupnost delova i prilagođene tehničke zahteve klijenata o održavanju 24 sata dnevno. Bez obzira gde odabljate posao preko Remex kompanije imaćete pristup jednom od najvećih lagera rezervnih delova.

Pogledajte video zašto je dobro da izaberete Cummins originalne rezervne delove