Dando

dando srbija logo

Oprema za bušenje koji prodajemo proizvedena je u čuvenoj kompaniji Dando koja je locirana u Engleskoj i ima preko šezdeset visoko kvalifikovanih zaposlenih koji svi imaju ogroman doprinos u kompaniju.

Oprema za bušenje

Dando Drilling International je u potpunosti u vlasništvu Energold Drilling Corp. Energold je jedna od najvećih kompanija za usluge bušenja u svetu i nudi tehnička rešenja za bušenje rudnika, nafte, gasa i vode za klijenate širom sveta.

Kompanija Dando je ponosna na svoje uspešno proizvodno nasleđe i već nekoliko decenija su u vrhu po proizvodnji bušilica u Velikoj Britaniji.

Dando je dom za neke od najboljih hidrauličnih dizajnera i instalatera na svetu, a kompletno opremljen proizvodni pogon na jugu Engleske koristi sofisticiranu raspodelu resursa i upravljanje zalihama kako bi osigurali visoke standarde i kratke rokove isporuke.

U kompaniji Dando nalaze se specijalizovane radionice posvećene izradi alata za bušenje, proizvodnji malih ormarića, izradi bušilica, obradi materijala i glavna radionica za proizvodnju i montažu velikih konstrukcija.

Remex d.o.o., kao zastupnik Dandno kompanije, može vem ponuditi alate za sve vrste mineralnih, geotehničkih i geotermalnih projekata bušenja.