Dando

Osnovan 1867. godine, Dando Drilling International je britanski proizvođač visokokvalitetnih bušećih postrojenja te opreme za bunare. Prvaci smo u sektoru istraživanja minerala. U geotehničkom, geotermalnom i priobalnom sektoru smo takođe prvaci.

Dando

Jednom kada uređaji napuste britansku fabriku, odlaze kupcima širom sveta – Dando trenutno radi na svim kontinentima. Široka i raznovrsna baza kupaca kompanije Dando uključuje izvođače bušenja, rudarske kompanije, građevinske i geotehničke firme, tela UN-a, dobrotvorne organizacije, vladine službe i vojsku.

Dando prepoznaje da će se zahtevi za bušenjem razlikovati od kupca do kupca. Zbog toga nudi široku paletu malih do velikih platformi za više sektora, koje su sve prilagodljive i dolaze sa izborom opcionalnih dodataka. Za zahteve kupaca koji ne spadaju u standardnu ponudu proizvoda, on može da pruži rešenja po meri zasnovana na tačnim potrebama klijenta. Dando se ponosi svojom fleksibilnošću i ne veruje u pristup „jedne veličine za sve“.

U 2019. godini konzorcijum investitora sa sedištem u Velikoj Britaniji kupio je Dando Drilling International. Generalni direktor kompanije Dando, Mark Jones rekao je „Ova akvizicija omogućava kompaniji Dando da sa sigurnošću izgradi svoju dugoročnu strategiju rasta fokusirajući se na kupca. Razvoj naših proizvoda, revitalizacija usluga i jačanje globalne partnerske mreže biće kratkoročni prioriteti. “

 

BUŠILICE ZA BUNARE (VODE)

Watertec 40

Oprema za bušenje vode Watertec 40 dizajnirana je za bušenje bušotina velikog prečnika do velikih dubina.

Watertec 24

Sa kapacitetom povlačenja od 24.000 kgf, postrojenje za bušenje vode Watertec 24 visokih performansi.

Watertec 12.8

Prepoznatljiva po svojoj snazi i pouzdanosti, bušaće postrojenje Watertec 12.8 ima kapacitet povlačenja od 12.800 kgf na snažnoj strukturi.

Watertec 9000

Ova bušilica sposobna je da izvodi čitav niz metoda bušenja, uključujući rotaciju blata, DTH čekić i poplavljenu obrnutu cirkulaciju.

Jackal 4000

Zauzimajući mali otisak, ova kompaktna, ali moćna rotaciona oprema za bušenje omogućava korisniku da izvrši širok spektar tehnika bušenja.

Dando Duke

Vrhunska bušaća mašina Dando Duke može se pohvaliti nizom inovativnih karakteristika za povećanu efikasnost, sigurnost i produktivnost.

Jackal 9000

Dando Jackal 9000 je zaista višenamensko postrojenje za bušenje koje ima kapacitet povlačenja od 10.000 kg u laganoj strukturi.

Servisiranje bušilica BSR

Dando BSR10, 16 i 24 čine porodicu moćnih bušilica. Izgrađene na istim čvrstim principima kao i njegove bušaće platforme,

STROJEVI ZA BUŠENJE MINERALA

Mintec 12,8

 Za teške uslove rada sposobna je za udubljivanje žica, obrnuto cirkulaciju (RC) i rotaciono bušenje vazduhom (RAB) do velikih dubina.

Mintec 18

Veliko, snažno bušaće postrojenje za istraživanje minerala za teške uslove rada, sposobno za bušenje žica,  rotaciono bušenje vazduhom.

Dando terijer

Dando nudi niz kompaktnih, svestranih geotehničkih uređaja koji mogu izvoditi perkusijska i rotacijska bušenja u teško dostupnim mestima.

Servisiranje bušilica BSR

Savršena za rad u ograničenom prostoru sa teškim pristupom, ova mala, neverovatno svestrana rotaciona bušilica.