Dunlop

Ovde u Dunlopu smo veoma ponosni na činjenicu da su tokom naše duge istorije naši inženjeri i tehničari neprestano vodili svet u razvoju i oplemenjivanju transportnih traka koje pružaju vrhunske performanse.

Dunlop

Ovde u Dunlopu smo veoma ponosni na činjenicu da su tokom naše duge istorije naši inženjeri i tehničari neprestano vodili svet u razvoju i oplemenjivanju transportnih traka koje pružaju vrhunske performanse u kombinaciji sa najdužim mogućim životnim vekom, čak pod najekstremnijim radnim uslovima.

Sve naše transportne trake su izrađene isključivo ovde u Holandiji. To znači da imamo potpunu kontrolu nad kvalitetom naših proizvoda od početka do kraja. U Dunlopovoj paleti dostupno je mnogo različitih vrsta konstrukcija kaiša, kombinacija gumenih pokrivača i specijalnih proizvoda. Ono što Dunlop razlikuje od ostalog je to što svaki naš trak ima jedno zajedničko – dizajniran je da bude najtvrđi, najbolje izveden i najdugovečniji pokretni trak ove vrste na svetu.

Uvek smo u mogućnosti da garantujemo vrhunski kvalitet jer sami kontrolišemo svaki proces od početka do kraja. Ništa se ne prepušta slučaju, pa tako, bez izuzetka, svaku pojedinačnu seriju te gumene smeše temeljito testiraju i odobravaju naši tehničari za gumene smese pre nego što joj se dozvoli da uđe u proces proizvodnje kaiša.  Da bi završili postupak kontrole kvaliteta, naši tehničari svakodnevno testiraju kaiševe i komponente koje radimo na uništavanje. Potraga za savršenstvom nikada ne prestaje. To je Dunlopov način. Iskoristite priliku da pogledate naš video „Kvalitet u izradi“ da biste videli na šta mislimo.

VIŠEPLATNI REMENI

SUPERFORT®

Dunlop Superfort višeslojne transportne trake „dug život“ imaju dugu istoriju izvanredne pouzdanosti i izdržljivosti.

DUNLOFLEX®

Izuzetna žilavost i čvrstoća u kombinaciji sa fleksibilnošću i prilagodljivošću. On je dizajniran da prenosi sve vrste rasutih materijala.

TRIOFLEX®

Za visoke performanse i duži vek trajanja sistema za gorivo u dizelskim motorima od presudne je važnosti da gorivo ne sadrži nečistoće.

TEŠKI REMENI

Dunlop UsFlex®

UsFlek svoje izuzetne karakteristike otpornosti na udarce i pucanje duguje inovativnoj tkanoj ravno-osnovanom trupu koji je jedinstven  za Dunlop.

ŠEVRONSKI REMENI

CHEVRON ™ (profilisani pojas)

Dunlop Superfort ‘superjaki’ ševronski kaiševi su jednostavno najjači i najpouzdaniji ševronski kaiševi dostupni danas.

FISHBONE™️ i RUFFTOP™️

Fishbone i Rufftop profili pružaju izuzetno izdržljivo i efikasno prianjanje na površini. Najčešće se koriste u prevozu pojedinačnih predmeta i paketa.

MULTIPROF™️

Ovo je višenamenski profilisani remen za nagnuti transport, koji je razvijen posebno za transport upakovane robe kao što su kutije, torbe i prtljag.

STEELCORD REMENI

STEELCORD™️

Dostupni u širinama od 500 do 1600 mm, svi pojasevi Dunlop steelcord imaju oblikovane ivice. Otporni su na ulje i vatru.

 

REMENI OD ČELIČNE TKANINE

FERROFLEX®

Dunlop Ferroflex ima zatezni sloj sastavljen od uzdužnih čeličnih užadi kroz koje se vrši prenos snage. Poprečni čelični kablovi ojačavaju kaiš i štite od udara i kidanja.

GUMENA MATIRANJA

DUNLOP ULTIMA™️

Dunlop Ultima se može lepiti na većinu površina koristeći većinu kvalitetnih sistema hladnog lepljenja dostupnih na tržištu.

DUNLOMAT®

Dunlomat gumene prostirke posebno su dizajnirali Dunlopovi inženjeri za širok spektar industrijskih i poljoprivrednih upotreba.

DUNLOSHEET®

Dunlosheet je izuzetno čvrst i izdržljiv gumeni lim otporan na kidanje od 3,5 mm sa slojem jezgra od poliestera i najlona. 

SPECIJALNI PROIZVODI

DUNLOP ULTRA X®

Ultra X je super čvrsta „otporna potkova“ otporna na habanje. Ultra X je takođe izuzetno ekonomičan u svakom pogledu.

DUNLOPIPE ™

Dunlopipe je izrađen od jedinstveno prilagođenog višeslojnog trupa tkanine sa unakrsnom krutošću, posebno dizajniranog.

SAW MILL™️ 

Transportne trake za mlinove posebno su razvijene. Trup se sastoji od najmanje dva sloja potpuno sintetičke poliesterske tkanine (EE)

Gumene komponete po meri

Gumene komponente mogu biti posebno dizajnirane da zadovolje vaše tačne potrebe pomoću sečenja vodenim mlazom.

ARAMID REMENI

STARAMID®

Dunlop Staramid je posebno razvijen kao lakša alternativa čeličnom kaišu. Dizajniran je za upotrebu na vrlo dugim transporterima sa središnjim udaljenostima do nekoliko hiljada metara.

MONITORING

RIP RANGER ™

Rip Ranger radi tako što koristi petlje za otkrivanje koje su ugrađene u remen tokom određenih intervala tokom proizvodnog procesa.

PUTNIČKI REMENI

STARGLIDE™️

Remenje Starglide može bezbedno da radi pri većim brzinama, troši manje energije i ima niže troškove održavanja u poređenju sa tradicionalnim putničkim transporterima sa sistemom paleta.

KLIZNI REMENI

SLIDER™️®

Klizni remen se najčešće koristi u transportu pojedinačnih predmeta i paketa, ali se koristi i za prevoz najrazličitijih materijala.

NAPREDNI TRANSVERZNI REMENI

DUNLOP RIGITRA™️

Dunlop Rigitra poprečno stabilizovani remen osnove dizajniran je da obezbedi visoku poprečnu krutost potrebnu za rad sa optimalnom stabilnošću i efikasnošću.