Recent Articles

Furukawa hidraulični čekići

Posted 05/03/20193 comments | Uncategorized

Furukawa hidraulični čekići

Furukawa hidraulični čekići su moćni građevinski alati sa kojima nećete pogrešiti. Ukoliko tražite kvalitetne i pouzdane radne mašine za brojne poslovne poduhvate, ova oprema je najbolji mogući izbor.

Naši proizvodi su kvalitetni, dugotrajni i pouzdani, a Furukawa hidraulični čekići veoma su primenljivi kada je u pitanju rudarstvo i rušenje objekata.

Šta su hidraulični čekići?

Hidraulični čekići su snažni hidraulični priključci koji se montiraju na granu rovokopača a za svoj pogon koriste hidrauliku matične mašine.

Imaju veoma široko polje primene, pa se koriste se kako bi se razbile tvrde stene, zatim za potrebe niskogradnje, za iskope kanala, rad ispod zemlje u tunelima, sekundarno ispitivanje, podvodne radove itd.

Furukawa hidraulični čekići izdvajaju se po kvalitetnom dizajnu i vrhunskoj japanskoj tehnologiji. Oni će vam omogućiti da sa lakoćom prevaziđete sve prepreke u svojim poslovima.

Funkcije hidrauličnih čekića

Osnovna funkcija hidrauličnih čekića je koncentrisanje velike udarne energije na što jednostavniji način.

Hidraulični čekići imaju brojne funkcije a kao najbitnije izdvajaju se razbijanja stena i kamenja, lomljenje betona, trotoara i ivičnjaka i iskopavanje rovova i tunela.

Kako bi vam ova oprema što duže trajala, s vremena na vreme treba obaviti servis. To će omogućiti da vaše radne mašine duže traju i da vam se investicija dugoročno isplati i donese najbolje rezultate.

Furukawa hidraulični čekići 1

Istorija hidrauličnih čekića

Sam koncept hidrauličnog čekića postoji od 19. veka, mada tadašnji rovokopači nisu bili toliko razvijeni, kao ni sami čekići.

Drugi svetski rat donosi brojne promene. Zbog vojnih potreba tada se pojavljuju uljno-plinski akceleratori i sve više počinje da se razmišlja o primeni ove tehnologije za razne svrhe. Prvi hidraulični čekići proizvedeni su 1967. godine. Od tada se broj proizvođača dosta povećao, a naročito su se izdvojili Montabert i Furukawa, jer su njihovi proizvodi izuzetno precizni i efikasni pri radu.

Furukawa hidraulični čekići su pravi izbor za vas. Remex kao ovlašćeni zastupnik pružiće vam najkvalitetniju postprodajnu podršku, bilo da se radi o nabavci rezervnih delova ili servisu. Ovo je veoma bitno jer čak i naskuplja oprema neće imati vrhunske performanse ukoliko se ne održava.

Furukawa hidraulični čekići su sjajna investicija

Furukawa hidraulični čekići su potrebni za radove u teškim i zahtevnim uslovima. Radnici se moraju obučiti za rad sa njima da bi upravljanje mašinom bilo što lakše i jednostavnije. Takođe je potrebno ublažiti trzaje i impulse vibracija koje ove mašine proizvode.

Upotreba ovih kvalitetih čekića dovodi do veće efikasnosti u radu, veće pouzdanosti i produktivnosti. Tako se obezbeđuje minimalno habanje mašine i udobno rukovanje od strane operatera.

Furukawa hidraulične čekiće proizvodi japanska kompanija Furukawa Rock Drill, koja se pokazala izvanrednom kada je u pitanju proizvodnja kvalitetne, dugotrajne i pouzdane opreme koja se koristi u rudarstvu i za potrebe rušenja objekata.

Furukawa hidraulične priključke odlikuje najsavremenija japanska tehnologija i kvalitetna izrada, zato će vam olakšati čak i najzahtevnije radove.

Dođite u Remex i uverite se u kvalitet naših usluga, bilo da je u pitanju prodaja teških građevinskih mašina, redovan i vanredan servis, prodaja rezervnih delova ili pružanje sveobuhvatnih informacija našim kupcima.

 

Tags: Ознаке: , , , ,

3 thoughts on “Furukawa hidraulični čekići”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.