Hangcha

Hangcha Group Co., Ltd., jedan je od najvećih profesionalnih istraživača i proizvođača viljuškara u Kini. Nakon dva restrukturiranja, osnovana je Hangcha Group Co., Ltd. Sada postoji 77 zavisnih preduzeća, 9 akcionarskih društava i ukupno više od 4200 zaposlenih. 

Hangcha

Hangcha je prvi proizvođač i izvoznik viljuškara u Kini. Ona nudi kompletnu flotu proizvodne opreme za viljuškare od 1-48t viljuškara sa unutrašnjim sagorevanjem, električnog viljuškara sa 0,75-18t, opreme za skladište, bočnog utovarivača, vučnog traktora, dizalice za kontejnere, viljuškara za prazne kontejnere, viljuškara za teren, teleskopskih viljuškara , vazdušna radna platforma, AGV (automatski vođena vozila) i još više, što je ukupno više od 10 hiljada specifikacija.

Nezavisno razvijeni novi proizvodi osvojili su nagrade za napredak u nauci i tehnologiji. Počastvovani smo nacionalnim proizvodom za zadovoljstvo potrošača, a naši vodeći proizvodi stekli su nacionalnu kvalifikaciju za izuzeće.

Insistiramo na principu „sopstvene inicijative“, zasnovan na preko 40 godina dizajniranja i proizvodnje viljuškara, uvođenjem inostrane napredne tehnologije, poboljšanja i inovacija kako bi se ubrzao razvoj proizvoda i tempo nadogradnje i pruža snažnu tehničku podršku za razvoj domaćeg i stranog tržišta. Posvećeni smo odgovornom ponašanju na poslovnom, ekološkom i socijalnom planu.

Hangcha – olakšavanje rukovanja!

IC VILJUŠKARI

Viljuškar 4,0-5,0t

Serijski viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem od 4,0-5,0t. Poboljšane su sigurnosne performanse štitnika za glavu kako bi se osigurala sigurnost rukovaoca.

Viljuškar 1,0-3,8 t

Serijski viljuškar sa viljuškama sa unutrašnjim sagorevanjem od 1,0-3,8t. Primenjen naprednu metodu strukturnog dizajna, kamion je dizajniran sa strujnim, sportskim obrisima

Viljuškar 8,0-10t (R serija)

8,0-10t Viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem R serije. Prostrana kabina rukovaoca sa vrlo niskim vibracijama i bukom, kao i čist vazduh, uživaju u rukovaocima.

Viljuškar 5.0-7.0t (R serija)

5.0-7.0t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem R serije. Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti, smanjenje zastoja, viljuškari od 8 do 10 tona mogu da učine veću produktivnost za kupca.

Viljuškar 1.0-5.0t (R serija)

1.0-5.0t Viljuškar sa protivkomernim sagorevanjem. Viljuškari serije R kombinuju se sa izdržljivošću i ergonomijom, pružajući visoku produktivnost i dobru pouzdanost. 

1.0-5.0t LPG viljuškar

1.0-5.0t Benzin / LPG viljuškar. Svi ekološki prihvatljivi motori ispunjavaju odgovarajuće propise o emisiji izduvnih gasova. Nivo buke takođe odgovara standardima EU.

Viljuškar 14-18t (X serija)

14-18t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem X serije. Performanse su poboljšane. Brzina putovanja i brzina podizanja poboljšani su za 10% -20%, što je Hangcha uradila nezavisno.

Viljuškar 5.0-10t (X serija)

5.0-10t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Snažan izgled i vizuelni uticaj kamion je mali, fin i sažet. Zahvaljujući dizajnu, izgled punog kamiona biće više humanizovan.

Viljuškar 1,5-3,8t (X serija)

1,5-3,8t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Niža emisija i bolje performanse hladnog startovanja; štedi 10% potrošnje energije. Svi viljuškari su ekološki prihvatljivi.

Viljuškar 4.0-5.0t (X serija)

4.0-5.0t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Znatno povećajte prostor pod nogama. Značajno povećajte vidljivost napred i nazad. Smanjite vibracije za 20%.

Viljuškar 8,0-10t (XF serija)

8,0-10t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Apsorpcija udara, amortizorska podloga i sedište vešanja primenjuju se kako bi se smanjile vibracije. 

Viljuškar 4,0-5,5t (XF serija)

4,0-5,5t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Hidraulični sistem upravljanja dinamičkim senzorom opterećenja doprinosi gubitku hidraulike i poboljšava energetsku efikasnost

Viljuškar 1,0-3,5t  (XF serija)

1,0-3,5t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Linija moćnih i čistih motora i ekološki prihvatljivih materijala pomažu u smanjenju izlaza neželjenih supstanci.

Viljuškar 38-48t (T serija)

38-48t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Ključni delovi su proizvodi međunarodno poznate marke čiji je kvalitet stabilan i trajan.

Viljuškar 14-18t (T serija)

14-18t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem Primenjena je kabina sa potpunim vešanjem, amortizer i tiha veza. U kabinu sa nagibnom konstrukcijom lako je ući i održavati unutrašnjost.

Viljuškar 28-32t (T serija)

28-32t viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem. Pojedinačno poprečno raspoređeni cilindar upravljačke osovine ima dvostruku funkciju, upravljanje ima prioritet.

 Reachstacker 45t (X serija)

Dohvatnik RS4531CH-KSRV86 je novorazvijeni proizvod zasnovan na Hangcha platformi X serije. Nasleđujući izgled porodice Ks serije, moderan je, vrhunski i moćan.

Terenski viljuškar 2,5-3,5 t

Terenski viljuškar sa pogonom na dva točka od 2,5-3,5 t. Pri razvoju viljuškara za terene uvek se uzima u obzir udobnost i lagan rad, to također doprinosi većoj udobnosti.

Terenski viljuškar 5.0t

Teretni viljuškar za terenski pogon sa pogonom na sva četiri točka 5.0t. Zahvaljujući krugu ulja za upravljanje i kočionog ulja nezavisni su jedni od drugih, čime se smanjuje smetnja kočnice.

Terenski viljuškar

Terenski viljuškar sa pogonom na sva četiri točka sa pogonom na sva četiri točka. Višenamenski koncept odnosi se na sposobnost viljuškara da radi u mnogim različitim oblastima.

ELEKTRIČNI VILJUŠKARI

Viljuškar 1.3-2.0t (A serija)

A serija 1.3-2.0t, na tri točka.Inovativna, pouzdana litijum-gvožđe-fosfatna snaga savršena je zamena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem.

 Viljuškar 1,5t (A serija)

Serija 1,5t sa tri točka. Vrhunski dizajn čini jasan prostor za noge sa dobro postavljenim pedalama koje pružaju dovoljno prostora za velike noge i pomažu vozaču u udobnosti u radu.

Viljuškar 1.0-3.5t (X serija)

X serija 1.0-3.5t (četvorotočkaš). Vučni motori su postavljeni paralelno, baterije su fiksirane na dnu okvira kamiona, a udaljenost osovine i udaljenost stvarnih točkova su produženi.

Viljuškar 14-16t 

Serija 14-16t (sa četiri točka). Električni viljuškar sa ključnim delovima povezanih proizvoda renomiranih svetskih proizvođača odlikuje se odličnim performansama i izdržljivošću.

Viljuškar 4,0-4,99 t 

Serija 4,0-4,99 t (četvorotočkaš). Međunarodno napredni paralelni aranžman usvojen je za vučni motor, a mašinu karakteriše poniranje baterija dizajniranog tipa, što rezultira nižim težištem.

 Viljuškar 1.0-3.5t (sa četiri točka)

Novi model A serije 1.0-3.5t (sa četiri točka). Fleksibilni sistem upravljanja, sa manjim radijusom okretanja, omogućava okretanje unutar zatvorenog prolaza.

Viljuškar 8.0-10t (J serija)

Čvrsta guma malih dimenzija, tehnologija baterija dizajnirana za prednji zadnji deo pruža izvrsnu stabilnost.Ergonomski dizajnirani podesivi ugao volana i podesiva udaljenost sedišta.

Viljuškar 1,5 -3,5t (X serije)

Električni viljuškar KSC serije sa Li-Ion snagom 1,5 – 3,5t. Odlikuje se brzim punjenjem i mogućnost punjenja obezbeđuje kontinuiranu dostupnost vozila.

BOČNI UTOVARIVAČ

Bočni utovarivač 3.0-6.0t

Novi bočni utovarivač nosivosti od 3,0 do 6,0 t posebno je razvijen da zadovolji posebne marketinške zahteve. Veoma je pogodan za utovar / istovar tereta dugih dimenzija.

RADNE PLATFORME

Samohodne električne makaze

HANGCHA samohodne električne makazaste platforme visoko su efikasno, sigurno i idealno rešenje za modernu industriju.

Zglobna platforma

Zglobni nosač koji može da pređe prepreku. U korpi može da se dvoje ljudi i neki alat. Mašina vam omogućava da rukujete njom na ograničenom mestu.

EKSPLOZIVNI VILJUŠKAR

Serijski eletrični viljuškar

Serijski električni viljuškar sa zaštitom od eksplozije. Koristite merenja otporna na eksploziju, čineći viljuškar sigurnijim i stabilnijim, a rad lakšim. Dodajte zasebni inteligentni sistem samokontrole, koji nadgleda i štiti naizmeničnu temperaturu, temperaturu kočnice i izolaciju viljuškara.

SKLADIŠNA OPREMA

Paletni viljuškari 1,5-2,0t

Serija 1,5-2,0t mini voki-paletar  Li-Ion. Mini paletar sa litijumskom baterijom serije A je proizvod nove generacije koji je Hangcha nedavno razvio za skladišne i logističke primene. 

 Mini paletni viljuškar 

Visokih performansi Nosivost je 2t, što može zadovoljiti zahteve rukovanja većine kupaca, uz trajanje baterije od 6 sati. Sa jačom snagom, osposobljenost vozila za puno opterećenje.

Paletni viljuškar serije T

Novi Hangcha premium paletni viljuškar sa naprednim tehnologijama idealan je za kratku transportnu udaljenost i pruža dobro rukovanje vozaču te lakši rad.

Električni paletar VS serije

Električni paletar VS serije sa litijumskom baterijom 1,5 / 1,8t. U režimu vožnje desno, vozilo će se kretati kada se ručica upravlja u bilo kom položaju. 

Serijski mini paletar

Serijski mini paletar sa dvostrukim kolonama. Jednostavna i lepa freza dizajnirana da se rukovalac oseća prijatno, sve operacije mogu da se završe jednom rukom.

Viljuškar sa paletama Hi ranga

Serijski viljuškar sa paletama Hi ranga. Inovativna, pouzdana litijum-gvožđe-fosfatna snaga savršena je zamena za olovno-kisele baterije.

 Visokostojeći slagač sa vilicama

Serijski visokostojeći slagač sa vilicama. Standardna konfiguracija funkcije vožnje brzinom kornjače omogućava kamionu lakše kretanje malom brzinom.

Mini slagač sa niskim dometom

Serija mini paletar sa niskim dometom sa početnim podizanjem 1,0-1,2t. Pokretan vučnim motorom ima ne samo dobro ubrzanje i savršene performanse, već i malu toplotu.

 Viljuškara sa pomičnim stupom

Serija Premium verzija viličar sa pomičnim stupom. LCD ekran može sinhrono prikazati ugao i smer upravljanja, brojem taster može podesiti ciljnu visinu podizanja (opt).

Viljuškar za dohvat

Dizajn niskog težišta i 4-pivot opremljen bočnim sistemom potpore za siguran i pouzdan rad. Serijski mini-viljuškar sa primenom velikog kružnog luka, parni vodovi i kompaktni dizajn.

Električni vučni traktor 20-25t

Električni vučni traktor Hangcha nosivosti 25t idealan je za duga putovanja. Mnoge komponente su preuzete iz dizajna viljuškara, uključujući pogonski sklop i teške kočnice.

Električni kamion – (X serija)

X serija – Električni kamion sa platformom serije 1,5-3,0t. Udobnost Prednja i zadnja osovina su potpuno elastični sistem vešanja sa malim vibracijama i dobrom udobnošću. 

Vučni traktor (3,5-8,0t)

Vučni traktor sa unutrašnjim sagorevanjem (3,5-8,0t). Napredna tehnologija predstavlja vučne traktore od 1,0-5,0 t. Dizajniran izričito da zadovolji zahtevne profesionalne potrebe.

Električni vučni traktor 6.0-10t

Električni vučni traktor serije X 6.0-10t. Usvojeno je modeliranje velikih oblika luka, racionalizovano, sa lepim i elegantnim izgled. Robusna gornja struktura sa zaobljenim profilima štiti vozača.

Električni servo upravljač

Električni servo upravljač (EPS) je standardna specifikacija koja pruža fleksibilan rad. Dvostruka tacna postavljena jedna uz drugu, pogodnija za veliko branje i pretovar.

Serijski upravljač 1,0t

Serijski komisioneri za srednji nivo nude najviše performanse branja u skladištu sa visokim regalima. Oba dizajnerska koncepta su optimizovana za svoju odgovarajuću primenu.