hidraulični čekići

montabert logo

Hidraulični čekići

Hidraulični čekići su ono po čemu je Francuska kompanija poznata. Osnovana je davne 1921. i veoma brzo postala je poznata po vrhunskom kvalitetu proizvoda.

Široka lepeza hidrauličnih i pneumatskih alata omogućava Vam sigurnost i pouzdanost u radu prilikom rušenja ili bušenja, bilo da poslujete u oblastima građevinske industrije ili rudarstva.

Kompanija se nalazi u Lionu i predstavlja svetskog lidera u proizvodnji hidrauličnih čekićia. Hidraulični čekići se u kompaniji Montabert nude kroz širok spektar proizvoda vrhunskih performansi. Njihov uspeh počiva na najsavremenijoj tehnologiji koja je implementirana kroz savremeno i vrhunski opremljeno odeljenje za istraživanje i razvoj, koji koristi najbolje resurse, tehničke i ljudske. 85% Montabertovog prometa dolazi iz izvoza u preko 110 zemalja. Montabertova dinamička globalna distributivna mreža, sa preko 150 kompanija širom sveta, pruža vrhunsku stručnu podršku za održavanje, tehničku pomoć i obuku.

Na 20.000m² proizvodnog prostora posluje preko 330 zaposlenih koji svojim znanjem i iskustvom nesebično pružaju podršku za preko 150 zastupnika raspoređenih širom sveta.