Recent Articles

prodaja bagera buldozera mini utovarivaca

Posted 02/11/2017No comments | Uncategorized

Teške građevinske mašine koje su neophodne svakoj građevinskoj firmi

Teške građevinske mašine koje su neophodne svakoj građevinskoj firmi

Teške građevinske mašine su neophodan deo radne opreme, ukoliko razmišljate o pokretanju posla u svojoj građevinskoj kompaniji.

Svaka od njih dolazi sa svojim potrebama finansiranja i ulaganja, ali morate znati da to to predstavlja sastavni deo uspeha vašeg poslovanja.

Remex vam navodi neke od radnih mašina koje su neophodne za vaše poslovanje.

Bageri

Bageri predstavljaju velike radne mašine, koje se mogu pokretati pomoću točkova ili gusenice. Prednji deo se sastoji od kašike koja je vezana za okretnu kabinu, koja je u stanju da rotra pod uglom od 30 stepeni.

Operator bagera sedi u kabini i odatle kontroliše i upravlja mašinom.

Bageri se najčešeće koriste u iskopavanju zemljišta, ali i za podizanje teških montažnih delova poput cevi i druge opreme za rad i izgradnju.

Buldožeri

Buldožer je jedan od najjačih ali i najpouzdanijih komada teške mašinerije u građevinskoj industriji, i kao takvi, najtraženiji je među građevinskom opremom za rad.

Koriste se kako bi pokrenuli i sklonili odpad, zemlju i druge materijale sa velike površine zemlje.

Buldožeri obično imaju široko, ravno sečivo u prednjem delu, koje je pod kontrolom hidrauličnih klipova, i koristi se za za iskopavanje zemljišta.

Kako se radi o radnim mašinama velike težine, svoju korist je pronašao i za uništavanje kamenja i drugih ostataka, na koje se naiđe tokom građevinskih radova.

Mini utovarivači

Mini utovarivači predstavljaju jednu od najsvestranijih mašina teške mehanizacije, dostupnu u građevinskoj industriji, i baš zato vlasnici kompanija rado ulažu finansije u njegovu kupovinu.

Predstavljaju radne mašine koje su neverovatno mobilne i odlično funkcionišu u malim, ograničenim prostorima.

Njegov gazeći sloj je konstruisan tako da ima što manji uticaj na već završena i uređena područja, poput vrtova, bašti itd.

Moto grajderi

Teške radne mašine ovog tipa se koriste za fino ravnanje zemljišta, šljunka na putevima ili pak za pripremu baznog sloja ispod prvog nivoa asfalta.

Moto grejderi se mogu takođe koristiti i za pravljenje nagnutih površina ili odvodnih kanala sa plitkim presecima u obliku slova V.

Remex vam savetuje, da ukoliko razmišljate o pokretanju ili ulaganju u svoju građevinsku kompaniju i imate nedoumica šta vam je od radnih mašina potrebno, naša preporuka su: bageri, buldožeri, mini utovarivači i moto grajderi.

U širokoj paleti onoga što nudimo, svakako ćete pronaći sve što je potrebno za rad, njihovo održavanja i redovno servisiranje.

Dobra investicija je dugoročno uvek isplativa.

Tags:

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.