Recent Articles

kako održavati tešku građevinsku opremu

Posted 01/02/20194 comments | Uncategorized

Kako održavati tešku građevinsku opremu i produžiti njeno trajanje

Nije ni malo jeftino nabaviti teške građevinske mašine i opremu za njih. Zato je jako bitno znati kako održavati tešku građevinsku opremu da bi se produžilo njeno trajanje.

Teške građevinske mašine zahtevaju poseban način održavanja jer jedino tako mogu da budu ispravne i rade punim kapacitetom.

Pročitajte kako da svoje radne mašine održite u savršenom stanju što je duže moguće.

Kako održavati tešku građevinsku opremu – redovan servis

Redovan servis je jako bitan za održavanje i duže trajanje teških građevinskih mašina. On omogućava da uvek znate kako vaša mašina funkcioniše, koji delovi su ispravni a koji se trebaju zameniti.

Redovan servis je jedini način da produžite životni vek svojih radnih mašina.

Kako održavati tešku građevinsku opremu – redovno čišćenje

Normalno je da se stalnom upotrebom radne mašine isprljaju. Poželjno je zakazati rutinsko čišćenje s vremena na vreme da se delovi ne bi zapušili od prljavštine i čađi.

Ukoliko delovi nisu očišćeni, to vas može skupo koštati i oduzeti vam vreme zbog eventualnih popravki.

Teške građevinske mašine treba da imaju dovoljan nivo tečnosti kako ne bi došlo od kvarova u funkcionisanju.

Radne mašine treba da što duže rade kako treba, bez kvarova i popravki jer sve to veoma košta. Takođe, potrebne su rashladne tečnosti jer se tako izbegava pregrevanje motora.

kako održavati tešku građevinsku opremu 1

Redovno podmazivanje radnih mašina

U svakom uputstvu proizvođača postoje saveti i raspored za podmazivanje.

Svaka radna mašina zahteva redovno podmazivanje kako bi savršeno funkcionisala. Pored toga, potrebne su dobre gume i osovina, jer su to najbitniji delovi radne mašine. One moraju biti dovoljno izdržljive da bi podnele pritisak koji se stvara tokom brojnih radova.

Kako biste izbegli probleme na terenu potrebno je redovno proveravati stanje guma i osovina. Nepokretne mašine nisu ni od kakve koristi, dovode do zastoja u radu i gubljenja vremena i novca.

Činjenica je da teške građevinske i radne mašine jesu velika investicija, i zbog toga treba da vodite računa o redovnom održavanju i servisu. Ipak, to jesu investicije koje se višestruko isplate i koje vam omogućavaju da budete veoma produktivni u radu.

Remex kao najbolji izbor za kupovinu radnih mašina

Remex je firma koju odlikuje višegodišnje iskustvo kada je u pitanju prodaja, servis teških radnih mašina i građevinska mehanizacija. Kod nas možete naći vrhunski kvalitetne mašine koje će zadovoljiti vaše potrebe i uklopiti se u vaše finansijske mogućnosti.

Takođe, imamo sva potrebna sredstva kako bi vaše mašine radile dugo godina bez kvarova i zastoja u radu.

Još jedna usluga koju nudimo jeste servis teških mašinaNaši serviseri uvek vam stoje na raspologanju i obaviće posao stručno, brzo i efikasno. Pravilan servis je jako bitan jer se tako produžava trajanje radne mašine i poboljšavaju njene performanse.

Bilo da vam treba kupovina radne mašine, servis ili nešto treće – mi smo uvek tu za vas. Odaberite najbolje radne mašine kako bi se vaš posao nesmetano odvijao i donosio najbolje rezultate.

Tags: Ознаке: , , ,

4 thoughts on “Kako održavati tešku građevinsku opremu i produžiti njeno trajanje”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.