Recent Articles

kubota mini bageri u Remex-u 1

Posted 19/02/20196 comments | Uncategorized

Zbog čega su Kubota mini bageri u Remex-u pametna investicija

S vremena na vreme potrebno je nabaviti nove radne mašine usled proširenja poslova ili dotrajalosti starih mašina. Jedna od najboljih opcija koje možete izabrati jesu Kubota mini bageri u Remex-u.

Mini bageri imaju vrhunske performanse, pouzdani su i ekonomični. To su neki od razloga zbog kojih se ljudi odlučuju da njihov izbor budu baš Kubota mini bageri.

Kubota mini bageri u Remexu – prednosti

Kubota mini bageri u Remex-u veoma su agilni i sa lakoćom pristupaju raznim područjima. Tako se znatno smanjuje vreme adekvatnog pozicioniranja u odnosu na velike bagere.

Kubota mini bageri nisu previše teški pa omogućavaju brzo transportovanje. Iako nisu veliki, veoma su funkcionalni i primenljivi, a naročito su značajni njihovi hidraulični sistemi koji su izuzetno napredni i prate najsavremenije trendove u ovoj oblasti.

Mini bageri su kompaktni i lako se koriste u zatvorenim područjima a istovremeno minimalno oštećuju okolinu. Zahvaljujući Kubota mini bagerima, ni najteža iskopavanja više ne moraju da predstavljaju problem niti da usporavaju vaše poslove.

Još jedna nesumnjiva prednost je lako upravljanje mini bagerom. Obuka za početnika štedi novac i vreme u odnosu na obuku za upravljanje velikim bagerom, pa su zbog toga mini bageri efikasniji i jednostavniji za upotrebu.

Primena Kubota mini bagera

Kubota mini bageri u Remex-u omogućavaju obavljanje brojnih radova i operacija i zbog toga su jedne od najpotrebnijih radnih mašina.

Pomoću njih skida se i raznosi materijal a takođe se može poravnati teren. Takođe, veoma uspešno doprinose izgradnji stambenih objekata a koriste se i kad treba ukloniti velike komade kamenja i drveća. Sve ovo pokazuje koliko su funkcionalni i praktični.

Zahvaljujući ovim mini bagerima smanjuju se fiksni troškovi a istovremeno se proširuju poslovne aktivnosti. Ovo je odličan način da uštedite vreme i novac a da vaš posao ne trpi zbog toga.

kubota mini bageri u Remex-u 1

Prodaja Kubota mini bagera u Remex-u

Kod nas možete nabaviti Kubota mini bagere odličnih performansi i predstavićemo vami dva modela po našem izboru.

Prvi je Kubota mini bager K008-3. Male je težine pa je zato izuzetno primenljiv, naročito na trotoarima i uskim gradilištima. Težak svega 2200 kilograma i dužine od 9 metara, ovaj mini bager zaista je ultra kompaktan.

Kubota mini bager K008-3 prilično se lako održava i koristi i poseduje prostranu i  kabinu za operatora. Ovaj mini bager je definitivno vaš izbor ako tražite prilagodljivu i efikasnu mašinu koja je pritom laka za upravljanje.

Još jedan sjajan model koji imamo u ponudi je Kubota mini bager KX057-4.

Ovaj mini bager spreman je za svaki izazov i najmoćnija je mašina u našoj ponudi. Težak je 5,5 tona i spreman je da odgovori i na najzahtevnije zadatke, pa se sa punim pravom može reći da je svestran i da zaista ima sve. Unapređeno iskopavanje i lakše performanse vožnje olakšaće vam bukvalno svaki posao.

Kompletnu ponudu mini bagera kao i ostalih građevinskih mašina možete pogledati na našem sajtu. Remex je tu da vam ponudi odlične i kvalitetne mini bagere koji će vam olakšati obavljanje raznih poslova.

Strogo vodimo računa da prodajemo samo vrhunske građevinske mašine koje su tehnički ispravne, zato je Remex vaš najbolji izbor i pouzdan partner na kojeg uvek možete računati.

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Ознаке: , , , ,

6 thoughts on “Zbog čega su Kubota mini bageri u Remex-u pametna investicija”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.