Kubota

kubota logo

Kubota mini bageri su tu da vam olakšaju i najteža iskopavanja.

Ovi savremeni Kubota mini bageri poseduju snažne, pouzdane i ekonomične motore koji pružaju niske vibracije i mali nivo buke, pouzdane performanse, izuzetnu malu potrošnju goriva i usklađenost emisija.

Kubota mini bageri – moćni i pouzdani

Kubota mini bageri su malog gabarita i težine i zato su pogodni za brzo transportovanje do gradilišta. Međutim, oni nisu previše mali da ne bi mogli da pruže svu neophodnu pomoć i rad na terenu. U stvari, napredak u Kubota hidrauličkim sistemima čini neke mini bagere toliko moćnim da su prevazišli veće građevinske mašine.

Postoje i druge prednosti u odabiru mini bagera sem u njihovoj maloj veličini i maloj težini. Ove dve ključne prednosti znače da je takav mini bager dovoljno kompaktan za manevrisanje u zatvorenim područjima i dovoljno lagan da radi samo sa minimalnim oštećenjem krajolika.

Sa udobnim i fukncionalnim kabinama, vrhunskom snagom i stabilnošću, jednostavni su za rukovanje, manevrisanje i kontrolu.

Iako čine najmanju klasu bagera, mini bageri nisu toliko mali koliko njihova imena ukazuju. Mini ili kompaktni bageri teže i do 5.300kg. Iako su slični po veličini i funkcijama, Kubota mini bageri dolaze sa različitim karakteristikama.

Pronađite kod nas Kubota mini bager koji je najbolje rešenje za vaš posao.