Recent Articles

kupovina građevinskih mašina

Posted 17/05/2019No comments | Uncategorized

Kupovina građevinskih mašina

Kupovina građevinskih mašina je neophodnost u brojnim poslovima. Bilo da je u pitanju izgradnju puteva, građevinarstvo, rudarstvo, za sve ovo je potrebna dobra radna oprema i ona predstavlja značajnu novčanu investiciju.

U suštini, koja god vrsta teške opreme vam je potrebna – od buldožera i bagera do motornih grejdera, utovarivača ili dizalica – važno je kupiti pravu. Drugim rečima, u Remex-u možete naći građevinske mašine po odličnim cenama, koje ćete koristiti dugi niz godina.

Kupovina građevinskih mašina – Prednosti

S obzirom da je kupovina građevinskih mašina značajna novčana investicija, ljudi često razmatraju iznajmljivanje teške opreme kao opciju ili kupovinu polovnih radnih mašina.

Ovo nije loša ideja kada su u pitanju kratkoročni i povremeni projekti. Međutim, ova opcija ne unapređuje vaše poslovanje, i ukoliko su vam potrebne mašine koje ćete koristiti na duže staze, kupovina građevinskih mašina se pokazuje kao isplativije rešenje. Pritom, korišćenje polovne opreme nosi veći rizik da bude neispravna. Problemi sa mašinama mogu postati očigledni tek u toku prvog korišćenja,i možda nećete biti u mogućnosti da povratite svoj novac.

Postoje brojne prednosti kupovine novih građevinskih mašina. Naime, one prate tehnološki napredak i donose najsavremenija rešenja, imaju garanciju i pouzdanu tehničku podršku.

Remex je vaš najbolji izbor jer kod nas možete pronaći radne mašine koje imaju odlične performanse i veoma su primenljive za razne poslovne aktivnosti.

Kupovina građevinskih mašina – Saveti

Remex je tu da vas posavetuje kako da odaberete najbolje teške mašine, a u skladu sa vašim budžetom

Pronalaženje renomiranog prodavca je veoma bitno jer ćete jedino tako biti sigurni da ste kupili kvalitetne industrijske mašine. Naravno, pozitivne preporuke drugih kupaca su takođe dobar pokazatelj.

Birajte poznate i ugledne brendove kad god je to moguće. Ako niste sigurni, istražite koji brendovi su poznati kao trajni i pouzdani, ili jednostavno dođite kod nas.

U Remex-u nudimo najbolje radne mašine proverenih i svetski poznatih proizvođača, poput Kubote, Cummins-a, Furukawe, Isenmann-a, Dawson-a itd. Jasno je da sa ovim brendovima nema greške, a iskusta naših kupaca to i potvrđuju.

Svi naši proizvodi dolaze sa garancijom. Mnoge građevinske mašine i mašine za zemljane radove imaju prilično dugi garantni period, bilo u godinama ili u radnim satima.

Još jedna bitna stvar je dostupnost rezervnih delova za vaše mašine. Kod nas ih uvek možete pronaći. Čak i ako neki deo nemamo trenutno, u vrlo kratkom vremenskom roku ćemo ga nabaviti.

Naposletku, čak i najboljim radnim mašinama s vremena na vreme zatreba servis. Jedino dobro održavana i redovno servisirana radna oprema pruža vrhunske performanse, a mi smo tu da vam to i omogućimo.

Naš stručni i iskusni tim uvek će odraditi servis vaših mašina brzo i efikasno. Na taj način uvek možete biti sigurni da je vaša radna oprema tehnički ispravna i spremna za korišćenje.

Remex je vaš pouzdan partner koji vam pruža kvalitetnu postprodajnu podršku i nakon kupovine, a tu je i da vas posavetuje i informiše u vezi svega što vam nije jasno, kako biste napravili najbolji mogući izbor za svoje poslovanje.

 

 

Tags: Ознаке: , , , ,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.