Recent Articles

kvalitetna oprema za bušenje

Posted 25/02/20191 comment | Uncategorized

Kvalitetna oprema za bušenje u Remex-u

Kvalitetna oprema za bušenje neophodna je svakoj ozbiljnoj građevinskoj firmi.

S obzirom na stalni napredak u tehnologiji, potrebno je imati modernu opremu koja ima vrhunske performanse, malu potrošnju i mehanizaciju koja minimalno oštećuje okolinu.

Kao i uvek, Remex vam nudi samo najbolje, a to je oprema za bušenje proverene britanske kompanije Dando Drilling International.

Zašto je potrebna kvalitetna oprema za bušenje?

Nabavljanje kvalitetne opreme za bušenje smanjiće vam fiksne troškove i nećete morati da razmišljate o iznajmljivanju građevinskih mašina. Na taj način ostaćete radno produktivni a istovremeno uštedeti vreme i novac.

Česta situacija do koje dolazi jeste povećanje obima posla. Kako ne biste morali da razmišljate o tome, nabavite kvalitetnu opremu za bušenje na vreme.

Veliki poslovni projekti zahtevaju maksimalnu efikasnost i ne mogu se zamisliti bez najsavremenije radne opreme.

Našu firmu odlikuje prodaja vrhunske opreme za bušenje jer smo svesni svih rizika koje nosi nabavka neproverenih mašina. Zato strogo vodimo računa o tome da naše radne mašine budu pouzdane i kvalitetne jer se brojni poslovni projekti ne mogu zamisliti bez njihove primene.

Dando oprema za bušenje u Remex-u

Kvalitetna oprema za bušenje koju imamo da vam ponudimo proizvodi čuvena engleska kompanija Dando Drilling International.

Dando Drilling International postoji od 1867. godine i u vlasništvu je Energold Drilling Corp. Ova renomirana kompanija u samom je vrhu kada su u pitanju bušenja rudnika, gasa, vode i nafte a takođe je među prvima u proizvodnji bušilica u Engleskoj.

Dando Drilling International ima preko 150 godina iskustva u projektovanju, proizvodnji i prodaji bunara, istražnih rudnika, geotehničkih i GHP bušećih postrojenja i opreme.

Dando ima široku bazu klijenata koju snadbeva opremom širom sveta. Neki od njih su nevladine organizacije, dobrotvorne organizacije, vladina odeljenja, vojne organizacije, privatne firme i rudnici.

Remex je ovlašćeni zastupnik Dando kompanije i ponosni samo što možemo da vam ponudimo raznovrsnu opremu za mineralne, geotehničke i geotermalne projekte bušenja.

Kvalitetna oprema za bušenje u Remex-u

Kada nabavljate opremu za bušenje, treba dobro da razmislite gde ćete je nabaviti jer je to velika novčana investicija i nije nimalo svejedno šta ćete odabrati.

Možda je najbolje da odaberete opremu za bušenje u firmi koja je ovlašćeni zastupnik. Na taj način obezbeđujete kvalitetan servis koji obavlja stručan tim. Osim toga, rezervni delovi su uvek dostupni i lako se nabavljaju a imaćete i postprodajnu podršku. Ukoliko imate nedoumica, uvek smo za sve dodatne informacije i savete.

Ponosni smo što smo ovlašćeni zastupnici renomiranih proizvođača a naročito se ističe Dando kada je u pitanju kvalitetna oprema za bušenje.

Izbor građevinskih mašina i opreme za bušenje ne treba prepuštati slučaju. U Remex-u smo uspeli da spojimo povoljnu i kvalitetnu uslugu jer nam je prioritet da naši klijenti budu zadovoljni.

Višegodišnje iskustvo u prodaji i distribuciji učinilo je da se naši klijenti iznova i iznova odlučuju za nas. Uvek se trudimo da opravdamo njihovo poverenje i konstantno težimo usavršavanju kako bismo ostali u koraku sa svim inovacijama.

Tags: Ознаке: , , ,

1 thought on “Kvalitetna oprema za bušenje u Remex-u”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.