Recent Articles

mobilne makazaste platforme

Posted 24/11/2017No comments | Mobilne makazaste platforme

Mobilne makazaste platforme i njihove prednosti

Mobilne makazaste platforme – prednosti

 

mobilne makazaste platforme

Mobilne makazaste platforme su deo opreme, koji je kada je reč o građevinskim radovima, neophodan da na različitim visinama posao obavite bezbedno i sa lakoćom. Neizostavni su deo radne opreme, koje bi svaka profesionalna firma trebala da ima.

Ove radne mašine imaju brojne prednosti, i mi ćemo vas u narednom blogu upoznati sa nekima od njih.

Šta su mobilne makazaste platforme?

Makazasta platforma je pokretna radna platforma dizajnirana specijalno za podizanje osoblja, zajedno sa alatima, opremom i zalihama za rad. Sama platforma se nalazi na vrhu ukrštenih nosača gde u toku rada, nosači lagano guraju radnu površinu na gore.

Razne vrste radnih platformi mogu se koristiti na više načina. Neke se oslanjaju na mehaničke snage, druge na ultra glatku hidrauliku ili pak pneumatsku snagu. Makaze mogu varirati do najrazličitijih veličina i vrsta, što nudi širok spektar mogućnosti za podešavanja u toku rada.

Mobilne makazaste platforme i njihova upotreba

Mobine makazaste platforme mogu se koristiti u svakoj situaciji ili okruženju koje bi moglo da zahteva rad radnika na većim visinama. U stvari, one se smatraju alternatvom za tradicionalne merdevine, skele i radne kule. Iako su se nekada gotovo isključivo koristile u industrijskim sredinama, kao što su fabrike ili gradilišta, svoju upotrebu danas su pronašle i u maloprodajnim objektima i velikim prodavnicama.

Platforma nezamenljiva na visinskim radovima

Upotreba ovih multipraktičnih mašina može koristiti kao pomoć radnicima koji se bave poslovima svakodnevnog održavanja, zamene električnih instalacija, omogućavaju lak pristup visokim policama u skladištima i magacinima ili pak za neke rutinske poslove poput čišćenja oluka, obrezivanje drveća, pranja prozora i naravno, raznih vrsta građevinskih poslova.

Mobilne makazaste platforme i njihova korist

mobilne makazaste platforme

Za razliku od merdevina i radnih skela, mobilne makazaste platforme je neverovatno lako pomerati sa jednog na drugo mesto, veoma su lake za upravljanje i drastično smanjuju zamor kod radnika koji obavljaju posao. Kao rezultat toga, produktivnost je veća a radni zadaci se završavaju brže i efikasnije.

Mobilne makazaste platforme su jednostavne za upotrebu

Mobilne makazaste paltforme teret i opremu za rad podižu sa lakoćom, pružaju veliku sigurnost zaposlenima pri radu i poslove na velikim visinama čine lako dostupnim i lakim.

Mobilne makazaste platforme su kompaktne za skladištenje

Kada nisu u upotrebi mobilne makazaste platforme zauzimaju veoma malo prostora. Ovo ih čini idealnim za okruženja koja zahtevaju lak pristup, fleksibilnost i brzinu pri radu.

Mobilne makazaste platforme treba da kupujete kod distributera koji imaju ekskluzivno zastupništvo za prodaju i servis.

Prilikom kupovine profesionalne opreme za rad koja je bezbedna za okolinu a pritom poseduje viskoke performanse, vodite računa gde je kupujete!

Garancija na prvom mestu

Mobilne makazaste platforme kupujte kod distributera koji ima ekskluzivno zastupništvo, jer se radi o velikoj investicija koja treba da bude bezbedna za rad.

Remex u svojoj ponudi ima mobilne makazaste platforme GTJZ10(CE) proizvođača XCMG i to po konkurentnim cenama, sa garancijom za bezbedno korišćenje i redovnim servisima za njeno održavanje.

Pametna investicija je još jedan korak više na lestvici uspeha.

Tags: Ознаке: , , ,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.