Recent Articles

najbolje radne mašine

Posted 12/07/2019No comments | Uncategorized

Najbolje radne mašine na jednom mestu!

Teška građevinska oprema pomaže u obavljanju najtežih zadataka na najlakši način uz minimalan rizik, i smanjuje potrebu za ručnim radom. U Remex-u možete pronaći najbolje radne mašine, koje će olakšati sve vaše poslove.

Budite uvek korak ispred konkurencije, i nabavite najkvalitetnije radne mašine na vreme, a pravo mesto za to je Remex.

Zašto je važna teška građevinska oprema?

Teška građevinska oprema je od suštinskog značaja za građevinske poslove skoro svake veličine, počevši od onih u lokalnim područjima pa sve do velikih komercijalnih i poslovnih projekata. Oprema za zemljane radove pokriva širok raspon mašina koje mogu iskopavati zemlju i kamen, i obavljati druge poslove.

Radne mašine koje se koriste za obradu zemlje i druga teška oprema pomažu ne samo da se ubrzaju radovi na zemlji – oni olakšavaju rukovanje materijalom, rušenje i izgradnju. Mnoge vrste teške građevinske opreme su dizajnirane za višestruke funkcije, što ih čini neophodnim na svim gradilištima.

najbolje radne mašine 1

Najbolje radne mašine – Kubota mini bageri

Mini bageri su radna oprema koja je neophodna svakoj ozbiljnoj građevinskoj firmi.

Mini bager ima dugu ruku kašike koja je pričvršćena za kabinu koja može da se okrene za punih 360 stepeni. Operater se nalazi u kabini i odatle ima dobru vidljivost lokacije, što mu izuzetno olakšava upravljanje.

Mini bageri su izuzetno svestrani i mogu se opremiti posebnim priključcima za specijalne poslove. Najčešće primene mini bagera uključuju rukovanje materijalom, iskopavanje rovova, rupa i postavljanje temelja, teški lifting i instalacija cevi, i u rudarstvu.

U Remex-u možete naći najkvalitetnije Kubota mini bagere, koji su kompaktne ali izuzetno moćne radne mašine, koje će veoma olakšati sve vaše poslove.

Najbolje radne mašine – Utovarivači

Utovarivači se smatraju građevinskim mašinama srednje veličine za manje poslove i sposobni su za rad u ograničenom prostoru za obavljanje raznih operacija. Mogu da pomeraju otpad, i korisni su za iskopavanje, zatrpavanje, kopanje rupa, rovova, postavljanja cevi i drugih materijala.

Jedan od najboljih atributa utovarivača je to što se mogu koristiti u gradskim područjima. Ovo je sjajno rešenje kada su u pitanju mali i nepristupačni tereni, do kojih nije lako doći.

servis gradjevinskih masina

Obezbedite svojim mašinama redovan servis

Čak i najbolje radne mašine zahtevaju redovno održavanje kako bi pružile svoj maksimum. Svako želi da radna oprema kojom raspolaže ima odlične performanse i da bude tehnički ispravna dugi niz godina. Zato je bitno reagovati i na najmanje promene u radu, kako ne bi došlo do još skupljih popravki.

Kod nas uvek možete odraditi redovni i vanredni servis vaše radne opreme. Stručni i i iskusni serviseri će u najkraćem vremenskom roku otkloniti kvar kako biste mogli da nastavite sa svojim poslovima, a na taj način ćete uštedeti novac, ali i vreme.

Ukoliko se ukaže potreba za rezervnim delovima, možete ih pronaći kod nas. Važno je da zapamtite da uvek nabavljate samo originalne delove, jer na taj način produžavate životni vek svojih radnih mašina.

Dođite u Remex, i nabavite najkvalitetniju građevinsku opremu po pristupačnim cenama.

 

Tags: Ознаке: , , , ,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.