Recent Articles

najbolji servis radne opreme

Posted 28/06/20191 comment | Uncategorized

Najbolji servis radnih mašina

Potcenjivanje važnosti održavanja opreme uzima danak. Ljudi često smatraju sledeće: “ako nije pokvarena, ne mora se popravljati”. Zašto biste platili uslugu ukoliko vašoj radnoj opremi ništa ne fali? Verovali ili ne, postoji nekoliko razloga za to, a najbolji servis radnih mašina je upravo ono što vam treba.

Građevinska oprema je investicija – ona ​​koja zahteva vreme i novac za održavanje i optimalno funkcionisanje. Remex je uvek tu da vam ponudi najkvalitetniju uslugu po pristupačnoj ceni, a to će vam pomoći da unapredite vaše poslovanje na duže staze.

Zašto je potreban najbolji servis radnih mašina?

Najbolji servis radnih mašina je ključan za produženje životnog veka opreme, a takođe dovodi do značajne uštede vremena i novca.

Mali problemi postaju veći tokom vremena, i svaka građevinska firma je imala prilike da se uveri u to. Na primer, nešto ne radi baš onako kao nekada, ali to ne utiče bitno na naš posao. Tada nastavljamo, ponekad čak i prilagođavamo način korišćenja opreme, kako bi ona mogla da se i dalje koristi. Iako se može činiti da je ovo najefikasniji način da se posao završi u kratkom roku, to može izazvati velike probleme u budućnosti.

Ako nešto ne radi onako kako bi trebalo, bez obzira na to koliko su to mali problemi, velike su šanse da će oni prerasti u veće ukoliko se situacija ne reši.

Veće i ozbiljnije popravke zahtevaju i veće novčane investicije. Osim toga, veliki problemi često ozbiljno usporavaju vaš posao. To može značiti da odjednom kasnite sa izvođenjem radova ili da niste u mogućnosti da prihvatite novi projekat. Ako imate zaposlene koji su trebali da rade sa tom opremom, sada ih plaćate uprkos činjenici da nisu u stanju da rade zbog privremenog zastoja opreme.

Očigledno, ako dođete do ove tačke, uradićete sve što je potrebno da biste opremu vratili i pokrenuli što je pre moguće, ali to takođe dolazi sa dodatnim troškovima. Sve se to zbraja, i veći problemi imaju “efekat lavine”. Nemojte čekati veći problem – bolje investirajte u rešavanje manjih.

Najbolji servis radnih mašina štiti vaše radnike

Građevinska industrija nalazi se na vrhu liste najvećih povreda na radu.

U građevinskoj industriji, 17% fatalnih građevinskih nesreća nastaje zbog kontakta sa objektima i radnom opremom. Ako se vaša oprema ne servisira redovno, postoji šansa da ne radi ispravno. Ako ne radi kako treba, povećavate šanse za povredu na radnom mestu a može nastupiti i smrt, kao rezultat kvarova na neispravnim radnim mašinama.

Bez obzira na to koliko ste bezbednosnih obuka vi ili vaši zaposleni prošli, oni nemaju kontrolu nad kvarom opreme. Naravno, uvek će biti neočekivanih kvarova, ali možete ih minimizirati kroz proaktivno održavanje vaših građevinskih mašina.

Povrede na radu i smrtni slučajevi su tragični, i skupo koštaju. Takođe narušavaju ugled vaše kompanije. Jedna od prednosti održavanja je i proaktivan korak u smanjenju broja povreda ili smrtnih slučajeva, a nema sumnje da je bezbednost na gradilištu prioritet svake ozbiljne i odgovorne firme.

Remex – Pravo mesto za kupovinu i servis radne opreme

Bilo da želite da kupite nove radne mašine, rezervne delove, ili da odradite servis radne opreme koju već imate, Remex je vaš najbolji izbor. Odgovoran, profesionalan i stručan pristup naših zaposlenih obezbediće vašim mašinama vrhunske performanse, i omogućiti vam da ostvarite sve poslovne ciljeve.

 

Tags: Ознаке: , , , , ,

1 thought on “Najbolji servis radnih mašina”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.