O nama

Misija je proširiti tržište, uspostaviti saradnju sa drugim uglednim kompanijama, udovoljiti svim zahtevima klijenata sa kvalitetnom i sigurnom uslugom.

Šta radimo?

Prodaja opreme

Vršimo prodaja filtera, rudarskih i građevinskih mašina

Servis mašina

Vršimo servis mašina, kako za pojedince tako i za velika preduzeća

Isporuka proizvoda

U sklopu prodaje vršimo i isporuku proizvoda na željenu lokaciju

Osnovne informacije o Remex d.o.o.

Firma Remex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa prvenstvenom delatnošću prodaje filtera, rezervnih delova za rudarske i građevinske mašine te tešku mehanizaciju. Već 28 godine posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine. 

Zbog sve veće potrebe da odgovorimo zahtevima tržišta i van Bosne i Hercegovine odlučili smo da deo naših poslovnih aktivnosti proširimo i na teritoriju Republike Srbije.

Remex d.o.o. sa sedištem u Beogradu, osnovan je 2015. godine.

 

Remex d.o.o. je ponosna na dugogodišnju saradnju sa nekim od vodećih svetskih proizvođača dizel motora, filtera za ulje i filtera za gorivo, bagera i rotacionih bušilica, utovarivača i hibridnih bagera, sve do firmi specijaliziranih za komplikovane građevinske projekte i ugradnju dubokih temelja.

Firme s kojima Remex d.o.o. ima plodnu i uspešnu dugogodišnju saradnju su svetski priznate firme čiji ugled je neprikosnoven: Dawson, Cummins, Fleetguard, Takraf, Dando, Hangcha, Isenmann, Furukawa i Dunlop.

Godine postojanje

broj zaposlenih

uspešnih saradnji

Kod nas ćete naći prvoklasne proizvode, usluge i profesionalnu podršku. Kompanija Remex d.o.o posvećena je ispunjavanju svih realnih zahteva kupaca, korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, pristupačnim cenama i najboljem odnosu cene i kvaliteta.

direktor kompanije

Vizija kompanije je održati i optimizirati dugogodišnju saradnju sa kompanijama koje Remex d.o.o. zastupa, te sinkronizirati vlastito poslovanje sa visokim standardima spomenutih kompanija i tržišta.

VIZIJA

Misija kompanije jeste proširnje tržišta, uspostavljanje saradnje sa drugim uglednim kompanijama, udovoljiti zahtjevima klijenata sa kvalitetnom i sigurnom uslugom.

MISIJA

Glavni cilj kompanije jeste da na svakodnevnoj bazi činimo šta je na nama da ispunimo zahteve svojih klijenata, te ostvarujemo suradnje sa novim kompanijama u cilju postavljanja sve traženijih proizvoda na naše tržište.

CILJ

ZASTUPNIŠTVA

+381 11 307 67 86

office@remex.rs

Zire Adamović 4b, Beograd, Srbija