Recent Articles

prodaja bagera

Posted 16/01/2018No comments | Uncategorized

Prodaja bagera u Srbiji

Prodaja bagera je veoma zahtevan posao. Klijetni dolaze sa najrazličitijim zahtevima i očekivanjima. Mini bageri su najzahvalnija vrsta građevinskih mašina, sa brojnim prednostima. U ovom blogu ćemo vas upoznati sa nekima od njih.

Mini bageri, poznati i kao kompaktni bageri, su mali hidraulični bageri koji se prvenstveno odnose na njihovu sposobnost manevrisanja i funkcionisanja u  uskim i nepristupačnim oblastima gde veći bageri ne mogu.

Prodaja bagera odličnih performansi

 

prodaja bagera

Mini bageri su građevinske mašine koje su iste veličine kao tipični begeri, ali oni služe za drugačiju svrhu. Oni uključuju mogućnost funkcionisanja u teškim uslovima i moguće ih je povezivati sa širokim spektrom priključaka.

Da bi se smatrao mini bagerom, mašina će obično težiti manje od 5 tona, iako ovo pravilo nije striktno poštovano.

Hidraulične mašine

Mini bageri su potpuno hidraulični. To podrazumeva da ova građevinska mašina ima i hidraulični pogon. Trake, koje obezbeđuju pogon, umesto točkova pokreću vozilo. Takozvane gusenice im omogućavaju veoma lako kretanje i manevrisanje po najrazličitijim terenima.

Prodaja bagera i njihove specifikacije

prodaja bagera

Mini-bageri, za razliku od njihovih kolega u punoj veličini, obično se razlikuju po svojoj moći, načinu upravljanja, maksimalnoj dubini kopanja i maksimalnoj visini utovara.

Prodaja bagera podrazumeva prodaju građevinske mašine sa velikom snagom motora.  Jedna od karakteristika koja čini mini bagere posebnim je njihova sposobnost da se prilagode onda kada bageri u punoj veličini ne mogu. To je posledica njihovog malenog otiska i nultog zadnjeg zamaha koji imaju.

Nulta zamahna oscilacija omogućava bagerima da rade veoma blizu postojećih objekata ,bez opasnosti da ih udare. Pored toga, zbog svoje male težine ostavljaju veoma mali pritisak na površini zemlje. Veoma mali pritisak na zemlji znači da mogu raditi na prilično osjetljivom tlu. Istovremeno, gusenice ih oslobađaju  od ograničenja rada samo na glatkim, stabilnim površinama. Ovo čini kompaktne bagere izuzetno prilagodljivim kada su u pitanju uslovi rada i daje im mogućnost da se nose sa svim vrstama terena.  Napokon, nemojte dozvoliti da njihova mala veličina zavara, ove mašine karakteriše velika snaga u malom prostoru i zahtevnim, uskim terenima.

Prodaja bagera najboljeg svetskog brenda

Remex firma je ovlasceni diler za prodaju i servis  Kubota  mini bagera. Širok izbor priključaka za mini bagere znači da se mogu koristiti u mnogim industrijama. To uključuje šumarstvo, poljoprivredu, uređenje prostora, izgradnju i vodovod.

Šumarstvo

Mini bageri se mogu koristiti u mnogim poslovima koji su vezani za šumarstvo, posebno su pogodni za rušenje stabljika, a  ukoliko se upotrebljava i prikolica, njihova primena je multifunkcionalna. Priključci koji se koriste za sečenje, dodatno povećavaju njihovu korist.

Poljoprivreda

Prodaja bagera koji se koriste u poljoprivredi je poslednjih godina u velikom porastu.Postoje mnogi specijalizovani dodatci koji mini bagere čine veoma korisnim u poljoprivrednim aplikacijama. Sa velikom jednostavnošću, u stanju su da pomeraju velike bale sena, idealni su za iskopavanje rovova i bušotina u zemlji, a pogodni su i za ravnanje zemljišta i njegovu pripremu za setvu.

Uređivanje predela

prodaja bagera

Mini bageri su popularni u uređenju prostora zahvaljujući svojoj sposobnosti da izravnaju predeo, kopaju kanale za navodnjavanje, uklanjaju panjeve i kopaju ribnjake. Kao i u poljoprivrede, priključci mogu pomoći da zarasli travnjak i korov veoma brzo i sa velikom efikasnošću raskrče. Mini-bageri su dobri za iskopavanje (posebno kopanje rovova), kao i za rušenje. Oni mogu učiniti baš nešto što njihova “velika braća” ne mogu,  i mogu raditi na mestima koja su njima nedostupna.

Vodovod

Njihova upotreba u vodovodu je vezana za njihovu sposobnost da kopaju rovove brzo i efikasno. Koriste se za pristup cevima ili linijama za novu gradnju i popravke, uključujući i kanalizacijske linije.

Prodaja bagera odličnih karakteristika je nešto po čemu je Remex firma prepoznatljiva.

Mini-bageri zapravo imaju prednost na tržištu u odnosu na  obične, zbog svoje svestranosti i veličine, a kada vidimo različite industrije u kojima se mogu koristiti, to onda nije ni čudno!

Široko polje primene i odlične performanse, je nešto što ih odvaja od drugih radnih mašina.

Tags: Ознаке: , , ,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.