Recent Articles

prodaja dizalica u Srbiji

Posted 13/12/20182 comments | Dizalice

Prodaja dizalica u Srbiji

Dizalica je mašina za podizanje tereta. Sastoji se od čekrka, čeličnih kanaca i kuke. Pomoću dizalica vrši se premeštanje materijala i predmeta na manjim rastojanjima.

Istorija dizalica

Dizalice su od davnina u upotrebi. Prve dizalice našle su primenu u domaćinstvu,na primer za držanje lonca za kuvanje i njegovo premeštanje. Prve građevinske dizalice najverovatnije su nastale u antičkoj Grčkoj. U Egiptu su korišćene za izgradnju piramida, čija očuvanost i postojanost ne prestaje da nas impresionira.U Srednjem veku prve lučke dizalice ulaze u upotrebu. Koristile su se pretežno za izgradnju brodova ali i za utovar i istovar materijala s brodova.
Brz razvoj industrije u 19. veku nametnuo je još veću potrebu za dizalicama, koje su se pokazale nezamenljivim i upotrebljivim za razne vrste poslova.

Upotreba dizalica

U današnjem svetu dizalice se prave u raznim formama i za različite namene. Veličine variraju od najmanjih koje se koriste u majstorskim radionicama pa sve do kranova koji se koriste za izgradnju visokih zgrada.
Danas se najčešće koriste u transportnoj industriji za utovar i istovar velikih predmeta, u građevinskoj industriji za pomeranje i prenos materijala a u prerađivačkoj za sklapanje teške opreme.
Naposletku, postoje i velike plutajuće dizalice koje se uglavnom koriste za izgradnju naftnih postrojenja i spasavanje potopljenih brodova.

Prodaja dizalica u Srbiji i naši modeli

Kod nas u Remexu imamo u ponudi auto dizalice, mobilne kranske platforme i mobilne makazaste platforme.

Mobilne makazaste platforme nalaze svoju primenu u gradnji. U Remexu imamo mobilnu makazastu platformu XCMG GTJZ10(CE) koja je veoma efikasna. Poseduje sistem automatske zaštite, koji obezbeđuje veću sigurnost prilikom podizanja.Točkovi su veoma izdržljivi i mogu da izdraže puno opterećenje zahvaljujući kvalitetnoj gumi. Električni sistem ima brojne funkcije. Neke od njih su ograničenje rada mašine na opasnom terenu, automatsko zaključavanje prilikom parkiranja, upozoravanje ukoliko je sigurno opterećenje prekoračeno… Hidraulički sistem doprinosi stabilnom radu mašine. Postoji režim velike i niske brzine.

Što se tiče mobilnih kranskih platformi, imamo dva modela:

  • GTBZ14(CE)Pouzdan partner, pogotovo u zahtevnim visinskim poslovima. Njeni elementi su okvir, pokretni mehanizam i upravljački mehanizam. Preklopni bump. teleskopski bump i ručni bump čine sklop gornjeg nosača vozila. Hidraulički sistem ovog modela napaja se pomoću direktne vožnje motora. Osim ovoga, poseduje i električni sistem koji ima brojne funkcije, poput startovanja i kontrole brzine rotacije motora, okretanja kontrole platforme, detekcije opterećenja…
  • GTBZ18(CE)Ovaj model poseduje sklop podvozja koji čini okvir, mehanizam za putovanje i upravljački mehanizam. Ima skriveni putni reduktor, pomoću njega se vrši integracija motora i reduktora, moguća je i brza i spora vožnja u zavisnosti od potreba rada. Preklopno krilo, teleskopski džep i ručica prve ručice čine kombinaciju nadgradnje. Pomoću hidrauličkog sistema vrši se upravljanje dvostrukim pumpama. Ove dve pumpe povezane su i direktno ih pokreće motor. Model poseduje i električni sistem koji kontroliše brzinu motora, kretanje platforme, detektuje opterećenja…

prodaja dizalica u Srbiji 1

Prodaja dizalica u Srbiji u Remexu

S obzirom na potrebe kupaca i zahteve tržišta, Remex je proširio svoje poslovanje i na teritoriju Srbije. Kod nas možete obaviti kupovinu i servis teških radnih mašina. Remex postoji u Srbiji od 2015. godine, a u Bosni i Hercegovini 26 godina. Veliki broj naših zadovoljnih mušterija zna da smo ozbiljna i pouzdana firma koja uvek obezbeđuje kvalitetne proizvode u skladu sa inovacijama i aktuelnim trendovima.

Nadamo se da vam se dopao prikaz naših modela dizalica i da ćete izabrati model koji najviše odgovara vašim potrebama.

 

 

Tags: Ознаке: , , , ,

2 thoughts on “Prodaja dizalica u Srbiji”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.