Recent Articles

prodaja filtera u srbiji

Posted 21/12/20182 comments | Filteri

Prodaja filtera u Srbiji

Svako ko poseduje industrijska vozila i radne mašine zna koliko je bitan kvalitetan filtera za nesmetanu upotrebu vozila i mašina. Dobri filtracijski sistemi su neophodnost za kvalitetno obavljanje raznih poslova. Zato se prodaja filtera u Srbiji u Remexu ističe kao jedna od najčešćih usluga koju naši klijenti traže, a mi smo tu da im ponudimo odličnu ponudu.

Prodaja filtera u Srbiji i Fleetguard filteri kao najbolji izbor

U Remexu biramo samo najbolje proizvođače. Zato smo se odlučili za Fleetguard filtere i ovlašćeni smo zastupnici ovih filtracijskih sistema. Renomirani proizvođač motora Cummins Inc kreirao je Fleetguard filtere i tako obezbedio najbolje moguće rešenje za brojne klijente.

Fleetguard filteri ističu se kao jedni od najboljih sistema filtriranja za razna industrijska vozila. Remex obavlja distribuciju ovih filtera na teritoriji Srbije i poznati smo kao brzi, efikasni i pouzdani partneri na koje se uvek možete osloniti.

Filtracija motora je veoma važna i spada u bitan deo održavanja dizel motora. Postoji dobra šansa da nečistoće u gorivu ili rashladnom sistemu izazovu kvarove koji zahtevaju veoma skupe popravke. Obezbedite svojim vozilima dobre filtere tečnosti jer ona zavise od filtera za ulje motora, vazduha i rashladnih tečnosti, a dizel motorima su potrebni i in-line filteri za gorivo i hidraulični filteri.

Ipak, treba da znate da su filteri motora samo jedan način odbrane od nečistoća iz goriva. Na benzinskim pumpama bi trebalo da menjaju filtere kako bi sprečili ulazak nečistoća u motor, ali ne možete nikada biti sigurni da li se to zaista dešava. Zato je bitno da obezbedite kvalitetne filtere za vaša vozila i tako ih zaštitite.

prodaja filtera u Srbiji 1

Prodaja filtera u Srbiji u Remexu

U Remexu vam nudimo vrhunske i proverene proizvode koje ćete dugo koristiti i kojima ćete biti veoma zadovoljni. Kod nas se sve može naći i to po veoma pristupačnim cenama. Naša ponuda obuhvata:

  • filtracijske sisteme goriva NanoNet™ tehnologije koji temeljno uklanjaju čestice, 3x bolje u odnosu na konkurentske proizvode, a imaju i produžen servisni interval kao i bolju zaštitu elemenata, duže traju i imaju manje troškove održavanja;
  • filtracijske sisteme ulja u motoru Venturi™ tehnologije koji omogućavaju nesmentani protok ulja zahvaljujući patentiranoj VENTURI dizni;
  • filtracijske sisteme usisa vazduha Direct Flow™ tehnologije sa originalnim usisnim sistemima vazduha koji imaju integrisane brane pomoću kojih se odvajaju nečistoće, otklanja zaprljanost i obezbeđuje sigurnost u toku eksploatacije. Imaju i kućište koje omogućava laku instalaciju i održavanje velikog broja mašina;
  • hidraulične sisteme. Fleetguard filteri namenjeni su za hidraulične sisteme i pomoću njih obezbeđuje se visok učinak efikasnosti i uklanjanje nečistoća;
  • Fleetguard rashladne tečnosti na bazi Ethylene Glycol, Propylene Glycol i Fleetcool™OAT (Organic Acid Technology). Rashladne tečnosti štite vas od korozije, pojave kavitacije, pružaju vam maksimalnu zaštitu i duže trajanje mnogih delova u rashladnom sistemu, takođe ih možete slobodno mešati sa drugim rashladnim tečnostima bez štetnih posledica. Sve ovo rezultuje smanjenim troškovima održavanja i dužim trajanjem vozila i njegovih delova.

Verujemo da ove važne izbore ne želite da prepuštate slučaju. Zato dođite u Remex, gde ćete sve naći na jednom mestu i to po korektnim cenama jer spajamo ekonomičnost i kvalitet. Zadovoljstvo klijenata nam je prioritet zato se uvek trudimo da pružamo kvalitetne usluge. Imamo višegodišnje iskustvo u oblasti poslovanja i veliki broj klijenata koji se uvek odlučuju baš za nas a na vama je da proverite zbog čega je to tako. Verujemo da ćemo opravdati vaše poverenje.

Tags: Ознаке: , , , ,

2 thoughts on “Prodaja filtera u Srbiji”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.