Recent Articles

prodaja industrijskih mašina u Remex-u

Posted 11/02/20196 comments | Uncategorized

Prodaja industrijskih mašina u Remex-u je odlična prilika za vas

Industrijske mašine su neophodne za obavljanje raznih poslova. Kada je nabavljanje ovih mašina u pitanju, nije svejedno koje ćete mašine izabrati i ovo je zapravo jedna veoma zahtevna procedura. Na svu sreću, prodaja industrijskih mašina u Remex-u olakšaće vam da pametno izaberete.

Teške građevinske mašine veoma su primenljive jer ubrzavaju gradnju i dovode do poboljšanja njenog kvaliteta.

Bez modernih građevinskih mašina ne bi došlo do razvoja i napretka u građevinarstvu. Prodaja industrijskih mašina u Remex-u verno prati ove trendove.

Predstavljamo vam najzastupljenije teške građevinske mašine koje će vam omogućiti nesmetano obavljanje poslova.

Prodaja industrijskih mašina u Remex-u – buldožeri

Buldožeri spadaju u najpotrebnije mašine za iskopavanje i ostale zemljane radove.

Veoma su mobilni pa lako pristupaju svim terenima, naročito onim nepristupačnim i problematičnim. Iako su masivne mašine koje spadaju u tešku radnu opremu, nisu kompleksni za upravljanje.

Bez buldožera bilo bi praktično nemoguće izvršiti brojne pomoćne radove i operacije pa se primenjuju na gotovo svim gradilištima.

Upotreba buldožera dovodi do smanjenja fiksnih troškova koji se veoma lako mogu izračunati. Veoma česte situacije do kojih može doći odnose se na iznenadno povećanje posla. Sve su to dobri razlozi da nabavite ove moćne radne mašine.

prodaja industrijskih mašina u Remex-u 1

Prodaja industrijskih mašina u Remex-u – utovarivači

Utovarivači su samohodne mašine i imaju ciklično dejstvo.

Koriste se za brojne zemljane radove a najčešći su iskop, nasip, planiranje i transport. Veoma su prohodni za razne vrste terena, čak i one najzahtevnije.

U početku su se koristili kada je trebalo manipulisati rasutim materijalom ali danas je njihovo područje delovanja mnogo šire pa se koriste za brojne radove u poljoprivredi i građevinarstvu.

Kupovina teških građevinskih mašina iziskuje određene novčane investicije, ali se to višestruko isplati jer dolazi od proširenja poslovnih aktivnosti i mogućnosti obavljanja više poslova uz pomoć jedne radne mašine.

Prodaja industrijskih mašina u Remex-u – dizalice

Dizalice su mašine koje se koriste za podizanje tereta i premeštanje materijala.

Nalaze primenu i transportnoj industriji kada je u pitanju utovar i istovar, ali i u građevinarstvu jer omogućavaju pomeranje i prenos raznih materijala.

Remex vam nudi različite vrste dizalica:

  • auto dizalice
  • mobilne kranske platforme
  • mobilne makazaste platforme.

Prodaja industrijskih mašina u Remex-u – mini bageri

Mini bageri su univerzalne građevinske mašine koje se koriste za brojne poslove i operacije, poput iskopa, utovara materijala, prenosa tereta, nivelacije terena i izrade nasipa.

Kako im samo ime kaže, mini bageri su manje veličine od velikih hidrauličnih bagera ali veoma slične konstrukcije. Njihova veličina je zapravo njihova prednost jer mogu da se koriste i tamo gde je front rada uzak, na primer u gradskim uslovima.

Gumene gusenice na mini bagerima sprečavaju uništavanje travnjaka ili asfalta.

Remex je prepoznatljiv po svojoj ponudi Kubota mini bagera, Imaju vrhunske performanse koje omogućavaju najteža iskopavanja u malim i ograničenim područjima.

Zašto baš Remex?

Kada kupujete teške građevinske mašine postoje dve ključne stvari.

Mašine trebaju biti bezbedne za okolinu a da istovremeno imaju vrhunske performanse, zato treba mudro da izaberete.

Remex je vaš najbolji izbor kada je u pitanju prodaja industrijskih mašina jer smo od samog početka pouzdan partner na koga se možete osloniti.

Stalno istražujemo potrebe tržišta i pratimo najnovije trendove u industriji kako bismo pružili našim kupcima najkvalitetnije usluge jer je vaše zadovoljstvo naš prioritet.

Tags: Ознаке: , , , ,

6 thoughts on “Prodaja industrijskih mašina u Remex-u je odlična prilika za vas”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.