Recent Articles

prodaja radnih mašina

Posted 28/02/20186 comments | Uncategorized

Prodaja radnih mašina

Prodaja radnih mašina je veoma zahtevna procedura, s obzirom na sve različite faktore koji treba uzeti u obzir.

Prodaja radnih mašina čini vaš posao sigurnim

Prodaja radnih mašina je važna odluka i pažljivo treba razmotriti sve aspekte.

Pre svega ona osigurava vaš posao od različitih opasnosti koje se mogu pojaviti na licu mesta ukoliko je oprema neispravna. Oštećeni delovi mašine prilikom rada mogu se slomiti, a kao rezultat može doći do potpunog kvara i nemogućnosti nastavka sa poslom, ili do povreda, opekotina, pa čak i do smrti radnika što je najgori mogući scenario.

Prema podacima čak 31 odsto je povreda sa smrtnim ishodom u građevinskoj inustriji.

Gradilište nije mesto gde smete zanemariti sigurnost opreme i radnika. Zato je obavezna kontrola pre početka posla, čak i kada je reč o novim, tek kupljenim mašinama.

Prodaja radnih mašina i praćenje tehnološkog napretka

Kada kompanija ima malo dodatnog novca, uvek je dobra ideja da reinvestira u teške građevinske mašine.

Prodaja radnih mašina omogućava da ostanete u korak sa tehnološkim inovacijama koja će vam ne samo olakšati posao, već i pružiti značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Kubota mini bager K008-3 je radna mašina odličnih performansi, sa kojom ćete uspeti da obavite mnoge zahtevne radne zadatke.

Takođe, nova oprema može povećati produktivnost. Ona vam nudi veliku fleksibilnost i nezavisnost u smislu planiranja i početka projekta izgradnje.

prodaja radnih mašinaDobar preduzetnik zna da uspeh kompanije zavisi od zbira njenih delova. To znači da ukoliko vaš radnik nije opterećen korišćenjem zastarele mašine, imaće veći moralni podsticaj. Zaposleni tada osećaju da uspeh zavisi od njihovog zalaganja te su spremni da reše svaki poslovni izazov.

Prodaja radnih mašina donosi profit i samim izvođačima

Iako je prodaja radnih mašina za mnoge kompanije skupa, ona dugoročno posmatrano donosi profit. Novom opremom posao se znatno brže obavlja, pa su i rokovi za završetak gradnje garantovani čime vaša kompanija stiče značajan ugled i kredibilitet.

S obzirom da je nova, nema kvarova pa nećete morati da izdvajate novac za popravku, što dovodi do značajne uštede na godišnjem nivou, a samim tim i do mogućnosti da taj novac uložite u novu investiciju i razvoj posla.

Prodaja radnih mašina i izbor najboljeg dilera

Prodaja radnih mašina od najboljih dilera je siguran način da znate da dobijate vrednost za svoj novac.

Najčešće korišćena građevinska mehanizacija se može naći kod ovlašćenih dilera, tako da možete odabrati onu koja odgovara vašim potrebama i u skladu sa budžetom koji ste izdvojili za nabavku.

prodaja radnih mašinaProdaja radnih mašina ne obuhvata samo pomoć pri izboru, već dobar prodavac omogućava svojim klijentima i obuku na novim mašinama, kao i dopremanje do ugovorenog mesta. Takođe, prodaja nudi i garanciju radnim mašinama.

Održavanje opreme će biti vaš najveći trošak nakon kupovine. Najbolji dileri ne samo da pružaju besplatno održavanje do određenog perioda, već u određenim situacijama i zamenu komponenata.

Firma Remex ima višedecenijsko iskustvo u radu. U njihovoj širokoj ponudi pronaći ćete sve što je potrebno za rad, održavanje i redovno servisiranje.

Tags: Ознаке: , , , , ,

6 thoughts on “Prodaja radnih mašina”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.