Naša zastupništva

Remex d.o.o. je ponosna na dugogodišnju saradnju sa nekim od vodećih svetskih proizvođača rudarsko-građevinske mehanizacije, te filtracijski sistema.

Hangcha

Hangcha Group Co., Ltd., jedan je od najvećih profesionalnih istraživača i proizvođača viljuškara u Kini. Nakon dva restrukturiranja, osnovana je Hangcha Group Co., Ltd. Sada postoji 77 zavisnih preduzeća.

Fleetguard

Cummins filtration započela je 1958. godine kao Fleetguard®, odel za filtraciju, kompanije Cummins Engine. Sada smo jedna od najvećih svetskih kompanija  delova za dizelske motore koje opskrbljuju svet.

FRD Furukawa

Japanski koncern za visoku tehnologiju Furukawa Rock Drill (FRD) svoje korene vuče iz razvoja rudarske opreme. Glavne aktivnosti proizvodnja i prodaja inženjerskih strojeva, elektroničkih materijala i hemikalija.

Dando

Osnovan 1867. godine, Dando Drilling International je britanski proizvođač visokokvalitetnih bušećih postrojenja te opreme za bunare.  Jednom kada uređaji napuste britansku fabriku, odlaze kupcima širom sveta.

Dunlop

Ovde u Dunlopu smo veoma ponosni na činjenicu da su tokom naše duge istorije naši inženjeri i tehničari neprestano vodili svet u razvoju i oplemenjivanju transportnih traka koje pružaju vrhunske performanse.

Takraf

Kompanija Takraf integrisani je dobavljač rešenja za globalnu industriju rudarstva, rukovanja masovnim materijalom, preradom minerala, koristoljublje i okoliš, nudeći inovativna tehnološka rešenja.

Isenmann

ISENMANN je u Karlsruheu 1949. osnovao gosp. Heinrich Isenmann. Do 1965. glavna proizvodnja obuhvaćala je proizvodnju ograda i rešetki od čelične žice. Proširio svoju proizvodnju na industrijske rešetke.

Dawson

Dawson kompanije osnovana je 1975. godine u Velikoj Britaniji. Kompanija je posvećena pružanju inovativnih proizvoda za temeljni sektor, imamo posvećeni tim za istraživanje i razvoj koji proizvodi vrhunske proizvode.

NHL

NHL je kompanija sa sedištem u Kini, koja se uglavnom bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom terenskih dampera, strugača, utovarivača, buldozera, bagera i pripadajućih rezervnih delova.

SF Filter

SF-Filter-Group je vodeći dobavljač mobilnih i industrijskih filtera svih vrsta i porekla. Brojni kupci – od OEM (proizvođača originalne opreme) preko preprodavača do korisnika – polažu povjerenje u SF brend.