Ostali Fleetguard proizvodi

AdBlue® Dizelska ispušna tekućina (DEF)

Potreba za kontrolom toksičnih emisija iz dizelskih motora s izgaranjem sve je veća. Razvijaju se nove tehnologije za upravljanje izlazom otrovnih plinova poput dušikovog oksida (NOx) iz ispušnih sustava motora.

Selektivna katalitička redukcija (SCR) metoda je kontrole emisije dušikovih oksida. Ovaj postupak zahteva ubrizgavanje ispušne tekućine za dizel, odnosno AdBlue, u ispušnu cijev nakon motora kako bi se otrovni NOx pretvorio u bezopasnu vodu i dušik.

AdBlue sadrži vodu i visokokvalitetnu ureu, spoj dušika. Kad se tekućina zagrije, voda isparava i urea se pretvara u amonijak. Amonijak reagira sa posebnim katalizatorom u prigušivaču SCR i pretvara NOx u dušik i vodu. Posebni senzori u izduvnoj cijevi nadgledaju količinu oslobođenog NOx i prilagođavaju ubrizgavanje AdBluea za kontrolu izlaza NOx na potrebne razine.

Naziv AdBlue sinonim je za visokokvalitetni DEF, kontroliran strogim ISO standardima, što osigurava da je prikladan za upotrebu u svim SCR sustavima. Lošiji proizvod može oštetiti SCR sustave, što rezultira skupim popravcima i zastojima.

Cummins Filtration jedini je akreditirani proizvođač AdBlue koji također proizvodi opremu (poznatu kao integrirani sustavi naknadne obrade) u kojoj se koristi. Kroz našu diviziju Cummins Emissions Solutions (CES) glavni smo dobavljač proizvođačima integriranih sustava naknadne obrade teških kamiona u Australiji.

Ne pravite kompromise u pogledu kvalitete i stručnosti kad je AdBlue u pitanju. Naša sveobuhvatna distribucijska mreža isporučuje proizvode u raznim veličinama da odgovaraju svim poslovnim potrebama, uključujući i rasprostranjenu i zapakiranu opskrbu.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja