Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

B6.7 (Stage V)

Više a manje.

B6.7 je najpopularniji dizel motor koji je ikada napravio Cummins. Sada u svojoj četvrtoj deceniji neprekidnog poboljšanja, B6.7 za 2019. godinu ima dizajn bez EGR-a koji isporučuje 5 procenata više snage i 31 procenat više obrtnog momenta od trenutnog modela. Nagrađivani Cumminsov VGT ™ turbopunjač postavlja industrijski standard pouzdanosti i izdržljivosti jer povećava produktivnost opreme. Povećana ekonomičnost goriva i duži intervali održavanja doprinose smanjenim troškovima rada i nižim ukupnim troškovima vlasništva.

Arhitektura bez EGR smanjuje složenost, poboljšava pouzdanost i smanjuje zahtev za prostorom sistema za hlađenje. Višestruke komponente omogućavaju lakšu instalaciju i održavanje. Tu spadaju izbor mesta sa poklopcem za ulje prednjeg ili zadnjeg korita, opcije motora ili daljinski montirane za upravljački modul motora (ECM) i filteri za održavanje, opcija oduzimanja snage zadnjeg motora ili prednjeg motora, plus vaš izbor od četiri orijentacije turbopunjača; visoko montirani napred i pozadi ili nisko montirani napred i pozadi.

Sistem za naknadnu obradu Single Module ™ kombinuje doziranje DPF, SCR i uree u jednoj jedinici koja zauzima 50 procenata manje prostora i 30 procenata manje od prethodnog sistema.

Vlasnici B6.7 takođe imaju koristi od Cummins Connected Diagnostics ™, tehnologije daljinskog nadzora koja bežično povezuje motor korisnika sa Cumminsovim stručnjacima radi trenutne analize i preporučene akcije u trenutku kada se kod greške generiše na bilo kom delu opreme opremljene telematikom.

B6.7 je dostupan sa Cummins Guidanz ™ tehnologijom, koja pruža bešavni, procesno vođen paket koji pojednostavljuje postupak dijagnoze i popravke, osiguravajući da se pravi delovi, alati i podrška mogu dovesti na lice mesta kako bi se ubrzale popravke.

Visoka tolerancija na sumpor omogućava proizvođačima originalne opreme da instaliraju B6.7 u opremu koja radi u područjima sa ograničenim mogućnostima kvaliteta goriva. Tako OEM proizvođači mogu ispuniti više porudžbina sa manje promenljivih na proizvodnoj traci.

Za više informacija posjetite: cummins.com

B6.7 (Faza V)

B6.7 je najpopularniji dizel motor koji je ikada napravio Cummins. Sada u svojoj četvrtoj deceniji neprekidnog poboljšanja, B6.7 za 2019. godinu ima dizajn bez EGR-a koji isporučuje 5 procenata više snage i 31 procenat više obrtnog momenta od trenutnog modela. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 116 – 243 kW

Obrtna sila: 746 – 1375  N/m

Certifikacija: Faza V

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja