Sistem za iskop

Bageri su jedni od najvećih kopnenih vozila ikad napravljenih.

Bageri na točkovima

Bageri s kotačima (BWE) neprekidni su rudarski strojevi za nasipanje (polutvrdi materijal kao što su glina, pijesak, šljunak, lapor itd.), Lignit i tvrdi ugljen.

TAKRAF BWE mogu se koristiti u raznim proizvodima, a naši strojevi pokrivaju širok raspon kapaciteta, sve do 20 000 m³ / h, s visinom radne klupe koja varira od manje od 5 m do cca. 50 m. U većini primjena BWE je povezan sa sustavom transportnih traka ili rasipačem križnih jama. 

Naši sustavi su posebno dizajnirani prema zahtjevima našeg klijenta i sadrže različita rješenja prema njihovoj specifičnoj primjeni, uključujući stvarne uvjete na lokaciji. Kao rezultat, mogu se koristiti kompaktni BWE ili kompaktni BWE, ovisno o potrebnoj visini rezanja, širini bloka i dužini radne klupe.

Kompaktni bageri su najprikladniji za rudnike s kratkim klupama i teškim, neredovnim radnim uvjetima; dok su velike mašine prikladnije za rad u ravnim rudnicima s nekonsolidiranim kamenjem, velikim klupama i redovitim ležištima minerala.

Glavne komponente BWE-a su kašika sa kašikama, pogon kašike na čelu nosača točka, zakretna nadgradnja s nosačem protuutega, potkonstrukcija s podvozjem gusjenice i prijenosna nosač ili jedinica za utovar (gusjeničar- montirani utovarni most) za prenos materijala na trakasti transporter. Dizajn bagera stoga uvijek ima za cilj ispuniti specifične zahtjeve i zahtjeve projekta u smislu optimizacije, standardizacije i održavanja.

100 godina iskustva
BWE su među najvećim kopnenim vozilima ikad napravljenim. Najveći bager ikad izgrađen, TAKRAF SRs 8000, ima težinu od 14.200 tona i dnevno premješta 240.000 m³ (banke) jalovine – ali ovo je samo jedan primjer mašine preuzete iz opsežne povijesti koja datira unazad gotovo 100 godina, tradicije bagera TAKRAF, iskustva i izvođenja.

Za više infromacija posetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja