Bušilica na bageru

Dawsonova NOVA mašina za bušenje montirana na bager dizajnirana je da se preko adapterske ploče uklopi na polugu bagera i prolazi kroz polazni i povratni vod koji normalno napajaju kašiku ili dvostruki krug prekidača.

Na izbor su dva modela;

Pogon bušenja EMD-15 pretvorit će te svrdle za svrhe i male temelje u većini vrsta tla. Funkcija automatskog pomaka omogućava pogonu da se automatski prebacuje između velike brzine, malog obrtnog momenta i male brzine, velikog obrtnog momenta.

Pogon bušenja EMD-20 pretvorit će one svrdle i male temeljne puževe u većini vrsta tla. Funkcija automatskog pomaka omogućava pogonu da automatski odabere najbolju brzinu bušenja i obrtni moment.

Odabirom ispravnog svrdla u kombinaciji sa silom gužve bagera, EMD će olakšati rad najzahtjevnijih uvjeta. Još jedna prednost EMD-a je ta što, budući da je postavljen na vaš bager, možete bušiti vertikalne rupe bilo gdje. Idealno je za bušenje kućišta, na nasipima željeznica, ispod mostova ili u blizini dalekovoda, + bilo gdje s malim ograničenjima nadmorske visine.

Ključne karakteristike

  1. Lako se uklapa u širok izbor bagera
  2. Bušite preko prepreka, ispod niskih mostova
  3. Veliki omjer snage i težine.
  4. Kompaktan, robustan, pouzdan

Spaja se na mjestu kašika, koristeći protočne i povratne vodove.

Za više informacija posjetite: dcpuk.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja