Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

C12 D6T za telekom

Ovaj komercijalni set generatora Cummins® je potpuno integrisani sistem za proizvodnju električne energije, pružajući optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za kancelarijske uređaje u režimu pripravnosti, Prime Pover i Continuous Duti na udaljenim lokacijama.

Specifikacije:

Motor velike snage – robusni industrijski dizel od 4 ciklusa pruža pouzdanu snagu, niske emisije i brz odgovor na promene opterećenja. Alternator – Odlična sposobnost pokretanja motora sa malim navojem reaktansa nagiba 2/3, sa malim izobličenjem talasnog oblika sa nelinearnim opterećenjima. Kontrolni sistem – Elektronska kontrola PoverCommand 1.1 je standardna oprema i pruža potpunu integraciju genset sistema, uključujući automatsko daljinsko pokretanje / zaustavljanje, prikaz alarma i statusnih poruka. Sistem hlađenja – Standardni integrisani sistem radijatora, dizajniran i testiran za naznačene temperature okoline, pojednostavljuje zahteve dizajna objekta za odbijenu toplotu. Kućišta – Zaštita od vremenskih uslova i zvučno umanjenje. Maksimalno 77 db na 1 m pri 100% faktoru opterećenja. Garancija – podržana sveobuhvatnom garancijom i širom distributerske mreže. Daljinsko upravljanje – Rezervoar za gorivo od 1000 l, robusna strukturna čvrstoća i kućište zaključano zaštićeno jastucima. Prošireni servisni interval – Opcionalni intervali zamene filtera za gorivo, ulja za podmazivanje i filtera za vazduh od 1000 sati. Mogućnost podizanja – Aranžman za podizanje u jednoj tački radi lakšeg transporta. Integrisani ATS – Prekidač za automatski prenos i ručni bi-pass prekidač integrisani unutar kućišta generatora.

Za više informacija posjetite: cummins.com

C12 D6T za telekom

Ovaj komercijalni set generatora Cummins® je potpuno integrisani sistem za proizvodnju električne energije, pružajući optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za kancelarijske uređaje u režimu pripravnosti.

Vrsta goriva: Dizel

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja