Filteri za podmazivanje

Ulje maziva je životna krv motora. Bitno je za smanjenje trenja, hlađenje delova motora i nošenje istrošenog materijala i stranih ostataka na filteru. Ako se onečišćenje koje generira motor ne filtrira, nakupit će se abrazivni materijal koji će brzo istrošiti pokretne delove motora.

Centriguard ™ Filteri za podmazivanje centrifuge

Kako bi udovoljili sve strožim zahtjevima zaštite okoliša, projekti motora se menjaju kako bi se smanjile štetne emisije ispušnih plinova. Ove promene u dizajnu mogu rezultirati povećanom razinom onečišćenja ulja za podmazivanje – posebno čađi, što može uzrokovati trošenje mosta ventila i ubrizgavanje goriva, začepljenje filtera, kvarove na ležajevima i stvaranje mulja.

Istodobno, korisnici opreme trebaju produžiti intervale ispuštanja ulja i smanjiti skupe zastoje. Filteri za podmazivanje Fleetguard Centriguard Centrifuge pružaju rešenje za oba ova kritična zahtjeva.

Centriguard filteri za centrifugu koriste rotor i centrifugalnu silu kako bi zadržali mulj koji uzrokuje štetu, te kako bi vratili čisto ulje natrag u korito.

Jednom kada se odabere i instalira prikladna jedinica, prednosti se mogu ostvariti u dva različita područja: Smanjeno trošenje motora – jer jedinica uklanja dodatnu kontaminaciju iznad uobičajenog filtera za podmazivanje, pokretni dijelovi imaju manju izloženost kontaminaciji, a time i manje trošenje. Produljeni vijek trajanja ulja – s manje onečišćenja u ulju mogu se produljiti servisni intervali, minimizirajući troškove servisa i poboljšavajući vaš krajnji rezultat.

Centriguard ™ filteri

Kako bi se udovoljilo sve strožim zahtevima zaštite okoliša, dizajn motora menja se kako bi se smanjile štetne emisije ispušnih plinova. Ove projektne promene mogu rezultirati povećanom razinom onečišćenja ulja za podmazivanje – posebno čađi, što može uzrokovati trošenje mosta ventila i ubrizgavanje goriva, začepljenje filtera, kvarove na ležajevima i stvaranje mulja.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja