Ševronski profilisani remeni

CHEVRON ™ (profilisani remen)

Najteži, najduži trajni ševronski pojas na svetu.

Dunlop Superfort ‘superjaki’ ševronski kaiševi su jednostavno najjači i najpouzdaniji ševronski kaiševi dostupni danas. Za razliku od većine drugih proizvođača, Dunlop profili su oblikovani i vulkanizovani u jednom kontinuiranom proizvodnom procesu zajedno sa osnovnim remenom. Ovo stvara jedinstvenu, homogenu strukturu kaiša koja je daleko čvršća od kaiševa sa odvojeno pričvršćenim ševronima. Druga ključna prednost je što ova integralna čvrstoća omogućava upotrebu manjih prečnika remenice.

Na izbor su dve veličine visine ševrona – 16 mm (niski ševron) i 32 mm (visoki ševron). Profil visokog 16 mm je obično pogodan za manje veličine grudvica i uglove transportera do 20 do 25 stepeni. Za veće veličine grudica i strmije nagibe, 32-milimetarski profil sa ševronom pružaće najbolje rezultate. Dunlop Superfort ševronski kaiševi „super snage“ mogu se nositi sa svime, od lakih aplikacija do najtežih, najtvrđih materijala i najizazovnijih radnih okruženja.

Standardne širine profila se kreću od 400 mm do 1600 mm, u zavisnosti od tipa profila. Pojasevi Dunlop ‘super čvrstoće’ ševron pojasevi dostupni su u RA (visoko otporni na abraziju) i ROS (otporni na mineralna ulja). Ostale klase pokrića dostupne su na zahtev. Svi Dunlop ševronski kaiševi isporučuju se sa oblikovanim ivicama.

Širine: 500mm do 1600mm

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja