Geotehnička bušaća postrojenja

Dando nudi niz kompaktnih, svestranih geotehničkih uređaja koji mogu izvoditi perkusijska i rotacijska bušenja u područjima koja su teško dostupna. Oni se mogu koristiti za širok raspon metoda ispitivanja mjesta, uključujući uzorkovanje prozora, dinamičko sondiranje, SPT, šuplje ubodno izbijanje stabljike, vrtanje i još više. Korišteni u nekim od najpoznatijih svjetskih građevinskih i građevinskih projekata.

Dando terijer

Zauzimajući mali otisak, kompaktna i izuzetno svestrana oprema za bušenje Dando Terrier sposobna je za niz tehnika istraživanja lokacije na područjima ograničenog prostora i otežanog pristupa, uključujući poremećeno i neometano uzorkovanje, SPT i dinamičko sondiranje. Postavljena na maloj guseničkoj jedinici, oprema se lako prenosi i lako se njome manevriše kroz uske prostore, što uzrokuje vrlo malo uznemiravanja okoline.

Karakteristike uključuju:

Poremećeno i neometano uzorkovanje, SPT i dinamičko sondiranje, kompaktan dizajn montiran na guseničar, dvodelni čekić za ispuštanje ugrađen u sklop jarbola za oporavak kućišta i alata za uzimanje uzoraka, sklop jarbola može se odvojiti za daljinski rad, hidraulično nagibno podvozje omogućava rad na kosim kosinama do 30 stepeni od horizontale, površina palube sa kapacitetom za skladištenje svih potrebnih alata za bušenje, rotacijska betonska glava za udubljivanje dostupna je kao opcija. Korisno kada beton i asfalt prekrivaju površinu za uzorkovanje, 3-cilindrični dizel motor od 19 ks pruža veću snagu i uglađeniji rad. Jednostavan pristup za jednostavno održavanje, dostupno u rotacionoj verziji ili opremljeno zamenljivim jarbolima za udarno i rotaciono bušenje.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja