Gumena matiranja

DUNLOMAT®

Dunlomat gumene obloge se proizvode isključivo ovde u Holandiji. Prvobitno je razvijen za tešku stoku u poljoprivrednoj industriji, uključujući štale i stabilne podove i prevoz stoke. Dunlomat se sada koristi za mnoštvo primena u širokom preseku industrija. Otporan je na prevremenu razgradnju izazvanu zagađenjem ozonom, izlaganjem UV-u, urinom životinja, sredstvima za pranje, čišćenje i dezinfekciju pod visokim pritiskom.

Dunlomat gumene prostirke posebno su dizajnirali Dunlopovi inženjeri za širok spektar industrijskih i poljoprivrednih upotreba, uključujući tezge i stabilne podove, kao i za prevoz konja i stoke.

Gumene presvlake otporne na habanje vrhunskog kvaliteta imaju lako očistiti protuklizni „otisak tkanine“ na jednoj strani i „Rufftop profil“ na zadnjoj strani kako bi pružili udobnost i odličan kapacitet odvodnje. Gumeni pokrivači su ojačani izuzetno čvrstim, a fleksibilnim trupom od poliestera i najlona kako bi se obezbedila čvrstoća i izdržljivost. Dunlomat je dostupan u debljinama od 10 mm (u različitim širinama između 1000 mm i 2000 mm) i 6 mm (širine 2000 mm). Isporučuje se u bešavnim rolnama dužine do 200 metara, otporan je na životinjski otpad, sredstva za pranje, čišćenje i dezinfekciju pod visokim pritiskom.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja