Gumena matiranja

DUNLOSHEET®

Samo tokom poslednjih deset godina proizveli smo i prodali više od 500.000 kvadratnih metara Dunlosheet-a. Pružamo potpuno pokriće garancije za prve tri godine za prevremeni kvar uzrokovan neispravnim materijalima ili izradom. To uključuje površinsko pucanje i razgradnju gume uzrokovane ozonom i ultra ljubičastom bojom. Predviđeni životni vek u velikoj meri zavisi od načina na koji se folija koristi i održava, ali očekivali bismo radni vek duži od 10 godina.

Dunlosheet je izuzetno čvrst i izdržljiv gumeni lim otporan na kidanje od 3,5 mm sa slojem jezgra od poliestera i najlona. Dunlosheet se od tada pokazao idealnim za mnoge druge primene zaštite, probira, protukliznosti i antistatičnosti u širokom preseku industrija.

Isporučuje se u bešavnim rolnama širine 2000 mm od 100 ili 200 metara, Dunlosheet izrađujemo isključivo mi ovde u Holandiji. Na gornjem poklopcu ima „otisak tkanine“, koji pomaže u sprečavanju klizanja, i glatku površinu donjeg poklopca. Otporan je na životinjski otpad, sredstva za pranje, čišćenje i dezinfekciju pod visokim pritiskom, što ga čini lakim za održavanje.

Kao i svi naši proizvodi od gume, Dunlosheet je proizveden u skladu sa uredbom REACH (Registracija, procena i odobrenje hemijskih supstanci) EC 1907/2006 koja kontroliše upotrebu opasnih hemikalija koje se koriste u proizvodnji gume, uključujući one sa kancerogenom klasifikacijom kategorije 3.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja