Električni viljuškar 1.0-3.5t

Električni viljuškar 1.0-3.5t (četvorotočkaš. X serija)

Stabilnost Vučni motori su postavljeni paralelno, baterije su fiksirane na dnu okvira kamiona, a udaljenost osovine i udaljenost stvarnih točkova su produženi, s ciljem da se poboljša tačka okretanja upravljačke osovine i skrati rastojanje prednjeg nadvišenja radi odlične stabilnosti.

 Efikasnost Usvojeni su vučni motor velike snage i prenosnik sa velikim brzinama. Maksimalna brzina putovanja i gradijent penjanja pri punom opterećenju povećani su na 16,5km / h odnosno 20%. Usvojen je motor pumpe velike snage sa tihim i velikim kapacitetom pražnjenja za unapređenje brzine podizanja. Na primer, maksimalna brzina dizanja sa 1,5 tona punog tereta može dostići 420 mm / s. Kompaktnog dizajna, širina kamiona od 2 do 2,5 tone iznosi samo 1180 mm.

Udobnost Dizajniran na osnovu ergonomije, duži međuosovinski razmak pruža veći prostor za noge. Prečnik volana smanjen je na 300 mm. Sedišta se mogu podesiti unapred i unazad kako bi rukovaoci mogli da izaberu najbolji položaj za vožnju. Humanizovani dizajn. Dodati su prostor za skladištenje, USB interfejs i drugi.

Sigurnost LED prednja svetla i kombinovana svetla pružaju operaterima bolji pogled pod bilo kojim okolnostima. Uređaj za zaštitu od preopterećenja za elektroniku i hidrauliku, u skladu sa sigurnosnim specifikacijama.

Održavanje Donja ploča ispod nogu može se rastaviti bez alata, što je pogodno za proveru i popravak svih motora i sistema za hodanje. Kočiona tečnost se može dodati kada se otvore poklopac štitnika i poklopac ulja. Potpuno otvoreni poklopci su prilično pogodni za motore za održavanje i kontrolere.

Napredovanje AC kontroleri ostvaruju računarsku kontrolu u putovanjima, okretanju, podizanju, nagibu i drugim pokretima. Regenerativno kočenje je veća ušteda energije i efikasnost tokom usporavanja kamiona, promene smera i vožnje nizbrdo.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja