Električni viljuškar 1.3-2.0t

Električni viljuškar 1.3-2.0t (A serija)

NOVA SNAGA: Inovativna, pouzdana litijum-gvožđe-fosfatna snaga savršena je zamena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem i mogućnost punjenja obezbeđuje kontinuiranu dostupnost vozila.

Svestranost upotrebe zbog kompaktnog dizajna i minimalnih zahteva za operativnim prostorom. Atraktivni dizajnirani obris očnih jabučica i metalni materijal naneti na izložene delove, pružaju robusnu konstrukciju električnog viljuškara sa tri točka A serije.

Prednji dvostruki pogonski motori se mogu samostalno voziti napred ili unazad, mali radijus okretanja pogodan za uski kanal; Uvezeni reduktor, pogonski motor velike snage pruža pouzdane i snažne performanse.

Motor pumpe velike snage i zupčasta pumpa sa malim bukom, sve poboljšavaju brzinu i efikasnost podizanja. Regenerativno kočenje štedi energiju i efikasnije. UDOBNOST Zahvaljujući novoj dizajniranoj podesivoj kontrolnoj ručki, rukovalac može da radi udobnije. Novo dizajnirana kontrolna tabla je lako videti i pruža prijateljsku interakciju čovek-računar, sa radnim satima, funkcijom samo-dijagnoze i emisijom napajanja baterije. I upravljač i sedište mogu se lako prilagoditi, svaki rukovalac može pronaći najbolji vozački položaj. Niske vibracije i sedište u ogibljenju mogu smanjiti vozačev umor.

Dizajn baterija dizajniran za tonuće pruža stabilnost baterije naročito tokom okretanja. Meki sistem sletanja može da izbegne da se viljuške nalete na tlo.

Novo dizajnirani jarbol širokog pogleda pruža bolju sposobnost gledanja napred. Prekidač za slučaj nužde je standardna specifikacija koja zadovoljava Euro propis o bezbednosti. Postoji zaštita od preopterećenja za elektroniku i hidraulični sistem. Brzina okretanja se automatski smanjuje prilikom upravljanja.

Potpuno otvoren poklopac baterije je jednostavan za servis i menjanje baterije. Serviser može ukloniti prednju podnu ploču bez ikakvog alata, pogodno je za održavanje.

Primenjeni svetski poznati kontroler, konektori, utikač za bateriju i prekidač u slučaju nužde osiguravaju pouzdanost performansi i pružaju laku uslugu. Integrisani kontrolni sistem MOSFET visoke frekvencije pruža tačnu kontrolu putovanja, podizanja i bolje podesive performanse i bolje podudaranje sa motorom. Funkcija sigurnog zaustavljanja na rampi takođe je obezbeđena zahvaljujući MOSFET kontroleru. Motorna kočnica služi za regenerativno kočenje tokom usporavanja, promene pravca i nagiba nadole. Regenerativno kočenje štedi energiju i efikasnije.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja