Električni viljuškar 14-16t

Električni viljuškar 14-16t (četverotočkaš)

Električni viljuškar sa ključnim delovima povezanih proizvoda renomiranih svetskih proizvođača odlikuje se odličnim performansama, pouzdanošću i izdržljivošću, velikom sigurnošću, kao i elegantnim, stabilnim, jednostavnim, ali svetlim izgledom. Proizvod se može primeniti za širok spektar primena i pogodan je za različite radne uslove, uključujući unutrašnje i spoljne prostore.

Pogonski sistem Motor za naizmeničnu struju svetski poznate marke odlikuje snažna snaga, kompletne zaštitne funkcije i ne zahteva održavanje, sa znatno povećanom pouzdanošću i životnim vekom i smanjenim troškovima održavanja i servisiranja; pogonska osovina za teške uslove rada svetski poznate marke odlikuje dvostepeno smanjenje, dvostruki motorni pogon, višepločna kočnica za mokro putovanje i pomoćna kočnica motora, sigurnost i pouzdanost, a sistem je u potpunosti zatvoren, bez održavanja i pogodan za teški radni uslovi.

 Hidraulični sistem Sistem je opremljen elektrohidrauličkim proporcionalnim sekcionim ventilom renomirane svetske marke, pumpom za tihi zupčanik, pilot električnom upravljačkom ručkom i motorom pumpe za naizmeničnu struju. Hidraulični sistem osetljiv na opterećenje smanjuje kontinuirano opterećenje motora pumpe za ulje; režim rada daljinskog upravljača je jednostavan, lak i fleksibilan. Dodato je nekoliko tačaka za otkrivanje hidrauličkog pritiska radi pojednostavljenja održavanja i servisnih radova.

 Sistem jarbola Dupleks jarbol ima povećanu širinu, veću otpornost na uvijanje i širi pogled; uljni krug sa dvostrukim upravljačkim ventilima odlikuje se većom sigurnošću. Hidraulično podešavanje širine viljuške je standardna konfiguracija

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja