Električni viljuškar 1,5t

Električni viljuškar 1.5 

Vrhunski dizajn čini jasan prostor za noge sa dobro postavljenim pedalama koje pružaju dovoljno prostora za velike noge i pomažu vozaču u udobnosti u radu.  Jednostavna, sažeta instrument tabla smanjuje zabunu, ali daje ključna upozorenja operateru.

Hidraulične poluge mogu se montirati pored baterije ili na šalteru, omogućavajući lak pristup sa bilo koje strane. Konvencionalni raspored kabine čini neiskusnog rukovaoca lakim radom bez dugotrajne obuke.  Podesivi volan i sedište čine operatera u ugodnom radnom položaju. Manevrisanje

Vožnja do zadnjeg upravljača daje siguran rad kamiona u ograničenom prostoru. Ugao okretanja zadnjeg točka je do 90 stepeni, u poređenju sa istim nosivostima 4 osovinska vozila, radijus okretanja je manji za oko 400 do 450 mm. Brzina vožnje se automatski smanjuje tokom zavoja. AC motor je jednostavan motor bez četkica, manje održavanja i bolja pogodnost za vlažne i eksplozivne uslove.

Održavanje je jednostavno i jeftino. Promena bočne baterije  24V baterija idealna je za dve ili tri smene, a bočna promena baterije je savršena opcija za brzu zamenu baterija.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja