Ostali Fleetguard proizvodi

Enviroguard ™ Otvorena ventilacija kartera

Cummins Filtration brine o održavanju čistijeg, zdravijeg i sigurnijeg okoliša. Idući dalje od usklađenosti, proaktivno tražimo poboljšanja proizvoda i procesa i nudimo ekološki prihvatljiviji izbor proizvoda za sve glavne sustave motora.

Sustavi ventilacije s otvorenom karterima tvrtke Enviroguard koriste se patentiranom tehnologijom za kontrolu kapljica ulja i filtriranje aerosola u karteru u primenama dizelskih motora. Enviroguard nudi izvanredne konkurentske prednosti, uključujući poboljšane performanse motora, bez zahTeva za održavanjem ili servisom i dizajn koji traje vijek motora.

Sustavi Enviroguard pružaju vrhunsko aerosolno filtriranje emisija iz kartera, obično poznato kao puhanje. Blowby je sve veća pretnja sigurnosti i okolišu. Enviroguard je šest puta učinkovitiji od uobičajenih odzračnih sustava od žičane mreže u filtriranju emisija aerosola.

Sustav radi hvatanjem, odvajanjem i spajanjem čestica zraka u ispušnim plinovima i povratom ulja u karter s filtriranim plinovima ispuštenim u atmosferu.

Enviroguard također uklanja neuredne probleme s kapljicama ulja. Kad plinovi i ulja visokog pritiska istječu oko klipnih prstenova, odu u atmosferu. Uljasta magla privlači prašinu i čestice u zraku, što rezultira nakupljanjem onečišćenja, kako na motoru, tako i na površini ispod njega. Ovo stanje povećava neophodno čišćenje u motornom prostoru i rezultira neprijatnim i potencijalno opasnim kapljicama ulja i okolišnim otpadom na autocestama, parkiralištima, garažnim podovima i prilazima.

Tijekom 800 000 kilometara rada, kaplje ulja iz odzračnog sustava žičane mreže može rezultirati čak dvije litre ulja ispuštenog u atmosferu. Enviroguard ™ sustav smanjuje kapljanje ulja na manje od šest žlica.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja