F6-F9 SERIES (3,5-10 TON)

Prilagođeno vašim potrebama. Performanse i kvalitet. Ovo je visokokvalitetni i vrlo pouzdani hidraulični čekići vrhunskog svjetskog proizvođača koji ostvaruje vrhunsku izdržljivost, snagu drobljenja i efikasnost rada.
FRD ima široku paletu modela u našoj liniji proizvoda, za mini bagere preko gigantskih bagera.

Za više proizvoda pogledajte: furukawa-rockdrill.com

F6BHL

F6BHL Svestranost i snaga način su za opisivanje F6BHL. F6 je prekidač koji je na tržištu već dugi niz godina i dalje je jak. F6BHL se može ugraditi na bilo koji rovokopač dostupan na tržištu. Pored idealnog položaja prekidača, F6 je projektovan sa većim pritiskom nazad i većim klipom.

F6FT

 F6 FT je prekidač koji se nikada neće povući. Zbog novog inženjeringa energija udara se povećala za 20-30%. Prirodni kamen, asfalt, ograda, F6FT će posao lako dovršiti.

F6LN

Pored svih karakteristika F6, F6LN ima i okvir sa malo šuma što ga čini veoma popularnim u radnim okruženjima koja zahtevaju smanjeni nivo buke. Uprkos maloj buci, F6LN razbija sve što mu se nađe na putu.

F9LN

F9LN F9LN kombinuje snagu i svestranost bez gubitka bez gubitka svrhe. Zbog okvira sa malo šuma, F9LN je idealan prekidač za okruženja koja zahtevaju smanjeni nivo buke. Pored niske buke F9LN, F9LN ima i visok odnos snage / težine.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja