Filteri za pročišćavanje goriva

Uz sve veće zahteve za kontrolom emisija i ekonomičnošću goriva, proizvodi za filteriranje goriva Cummins Filtration pružaju kritičnu zaštitu komponentama dizelskih goriva kako bi postigli optimalne performanse i pouzdanost.

Fuel Island Filtracija

Za visoke performanse i duži vek trajanja sistema za gorivo u dizelskim motorima od presudne je važnosti da gorivo ne sadrži nečistoće, posebno kada se koriste nove ULSD mešavine goriva i biodizela.

Cummins Filtration nudi prvu liniju odbrane na spremniku za gorivo kako bi osigurao da čisto gorivo dospije u sistem motora vaše opreme. Fuel Island filteri Fleetguard visokih performansi nude vrhunsku zaštitu plus dijagnostički alat za rešavanje problema koji omogućuje dulje servisne intervale.

Proizvođači goriva opskrbljuju poduzeća gorivom na unaprijed određenoj razini čistoće, no postupci i oprema koji se koriste za zadržavanje i prijenos rasutih goriva često se ne održavaju na idealnoj razini.

Prednosti Fleetguard Fuel Island Filtera:  Bolje performanse goriva, povećani vek trajanja sistema za gorivo – uklanja nečistoće prije nego što gorivo uđe u sistem, veća ekonomičnost goriva s čišćim gorivom, dulji servisni intervali – ugrađena dijagnostika pokazuje pravo stanje performansi filtera, pouzdanost i svestranost, pouzdan medijski učinak, uključujući StrataPore tehnologiju ™, sintetički mediji za finiju filtraciju, plus širok raspon mikronskih svojstava , manometar diferencijalnog tlaka (DPG) naknadno postavlja većinu postojećih glava filtra za gorivo, malo održavanje i laka uslužnost.

Eliminira nagađanja o održavanju – DPG pokazuje kada se filtar uključuje i treba menjati, te smanjuje troškove održavanja.

Fuel Island filtracija

Cummins Filtration nudi prvu liniju obrane na spremniku za gorivo kako bi osigurao da čisto gorivo dospije u sistem motora vaše opreme. Filteri Fuel Island Fleetguard visokih performansi nude vrhunsku zaštitu plus dijagnostički alat za rešavanje problema koji omogućuje dulje servisne intervale.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja