FX ALFA SERIA (0,5-7,0 tona)

Prilagođeno vašim potrebama. Performanse i kvalitet. Ovo je visokokvalitetni i vrlo pouzdani hidraulični čekići vrhunskog svjetskog proizvođača koji ostvaruje vrhunsku izdržljivost, snagu drobljenja i efikasnost rada.
FRD ima široku paletu modela u našoj liniji proizvoda, za mini bagere preko gigantskih bagera.

Za više proizvoda pogledajte: furukawa-rockdrill.com

FX15 

FX15 je najmanji prekidač u FX seriji, ali nemojte podcjenjivati njegovu snagu. Serija FX razlikuje se dizajnom s mono blokovima. Dva pokretna dijela pojednostavljuju rad prekidača i smanjuju mogućnost zastoja. Širi opseg protoka ulja jedan je od mnogih primjera vrhunskog dizajna prekidača, omogućavajući brže udarne brzine i mogućnost upotrebe na širem rasponu nosača.

FX25

FKS25 će pokriti širok spektar nosača. Upotreba visokokvalitetnih materijala i najkvalitetniji proizvodni proces rezultira karoserijom prekidača sa manjom težinom i većim performansama. Sve karakteristike FKS serije su prisutne u ovom prekidaču; Mono-blok dizajn, napredni hidraulični krug, bez prolaznih vijaka, širi opseg protoka ulja i zadnja glava napunjena nitro.

FX35

Mogućnosti montaže FKS35 su bezbrojne. Bilo da se radi o zidanju opeke, asfaltu ili lomljenju kamena, FKS35 će obaviti posao. Sa mono-blokom i dizajnom bez prolaznih vijaka, ovaj prekidač je uvek u savršenom radnom stanju.

FX45

FKS45A Iza jednostavne spoljašnjosti serije FKS krije se dugogodišnje iskustvo. Napredni hidraulični krug jedan je od mnogih primera vrhunskog dizajna čekića. To znači brže vreme ciklusa, povećani prodor alata i veću produktivnost na sat nego prethodni modeli. FKS45 je u svojoj veličini izdržljiv i pouzdan proizvod, uvek spreman za posao.

FX55

FKS55A Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i proizvodnim rezultatima u FKS dizajnu, FKS55 ima manju težinu i veće performanse od većine prekidača u njegovoj veličini. FKS55 ima manje delova od starog modela. Sa manje delova u pokretu, manje delova će se trošiti. Ovo smanjuje troškove održavanja i zastoje.  Dizajnirana je sa zamenljivim oblogama cilindara što štedi troškove održavanja,

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja