FXJ SERIES (9 – 110 TON)

Prilagođeno vašim potrebama. Performanse i kvalitet. Ovo je visokokvalitetni i vrlo pouzdani hidraulični čekići vrhunskog svjetskog proizvođača koji ostvaruje vrhunsku izdržljivost, snagu drobljenja i efikasnost rada.
FRD ima široku paletu modela u našoj liniji proizvoda, za mini bagere preko gigantskih bagera.

Za više proizvoda pogledajte: furukawa-rockdrill.com

FXJ125

FXJ125 je početni model u FKSJ seriji. Čekić srednjeg dometa dizajniran za upotrebu na mini bagerima, bagerima i sistemima nosača. Svi vozači su impresionirani performansama uređaja. Standardno integrisano podešavanje hoda klipa produžava ili skraćuje hod i omogućava prilagođavanje energije udara materijalu koji se lomi. Dizajn monobloka smanjuje komponente, habanje i održavanje

FXJ175

FXJ175 Zahvaljujući mono-blok cilindru i upotrebi manje delova, FKSJ175 je dizajniran za smanjenje održavanja i zastoja. Automatski sistem masti omogućava brzo svakodnevno održavanje. Sa FKSJ175 ima manje brige oko održavanja, pa može biti više vremena za rad tamo gde je dobar.

FXJ225

FXJ225 obezbeđuje optimalnu kompatibilnost bagera težine od 16 do 24 tone i namenjen je opštem građevinskom, kamenolomskom i rudarskom radu, kao i rušenju. Kao i svi FKSJ prekidači, FKSJ225 ima zaštitno kućište, dizajnirano za nisku buku i optimalnu zaštitu.

FXJ275

FXJ275 Sa širokim asortimanom bagera FXJ275 neće biti previše zahtevnog posla. Sve karakteristike FXJ serije su prisutne u ovom prekidaču; Dizajn mono-bloka, sistem za kontrolu prašine, novorazvijeni klin, redizajnirani klip i novi otpor dizajna ventila. Ne postoji zadatak sa kojim se FXJ275 ne može nositi.

FXJ375

FXJ375 je udarni prekidač koji nema premca. Zahvaljujući novim FKSJ funkcijama nije iznenađenje što FXJ375 nadmašuje konkurenciju. Mono-blok cilindar i veći prečnik klipa samo su neke od mnogih karakteristika koje čine FXJ375 današnjim prekidačem.

FXJ475

FXJ475 Bez obzira da li lomite plavi granit u Skandinaviji ili smanjujete velike podebljane smeđe u Španiji, FXJ475 je uvek spreman za najteže poslove. Zbog jedinstvenog jednodelnog kućišta i sistema prigušivača, FXJ475 kombinuje snagu i tišinu. To ga čini idealnim za okruženja osetljiva na buku.

FXJ770

FXJ770 Sistem za sprečavanje unosa prašine i jednodelno kućište čine FXJ770 tihim prekidačem sa poboljšanim životnim vekom. FXJ770 je veliki prekidač dizajniran za upotrebu na bagerima u klasi od 45 do 75 tona. Sekundarno lomljenje, poravnavanje poda ili produbljivanje kanala, za FXJ770 nema posla za grube postupke.

 FXJ1070

 FXJ1070 zamenjuje F100KSP, dodajući dodatnih 5 tona težine i više energije udara, kao i izdržljivost i najniži životni trošak vlasnika u dometu. Zahvaljujući poboljšanjima svojih linijskih sistema i raznim drugim patentiranim rešenjima, novi FXJ prekidač nudi povećani odnos snage i težine. Prekidač smanjene težine sa većom energijom udara rezultira većom slomnom snagom.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja