Specijalni proizvodi

Gumene komponete po meri

Gumene komponente mogu biti posebno dizajnirane da zadovolje vaše tačne potrebe pomoću kompjuterizovanog visoko preciznog sečenja vodenim mlazom. Mogu se izrađivati na osnovu inženjerskih crteža ili obrnuto dizajnirati na uzorcima.

Karakteristike: Za sve vrste industrijske i komercijalne upotrebe, jedinstveni proizvodi napravljeni po vašim specifikacijama, izrađeni od posebne gume.

Komponente po meri proizvedene od Dunlopa mogu se proizvesti korišćenjem širokog spektra gumenih materijala, uključujući:

1. Dunlop AA gumene folije otporne na habanje proizvedene strogo u skladu sa međunarodnim standardima DIN 7715. Dostupno u 60º Shore A i 40º Shore A u rasponu debljina od 3 mm do 40 mm.

2. Gumeni lim otporan na kidanje debljine 3,5 mm sa slojem jezgra od poliestera / najlona. Na jednoj strani ima otisak tkanine kako bi se sprečilo klizanje i glatka površina na poleđini.

3. Protivklizna guma „Rufftop“ profilisana dostupna je u debljinama od 10 mm i 6 mm.

4. Super-žila ojačana guma u ​​rasponu od 6-sloja debljine 2-sloja do 17-mm 4-sloja.

5. Ojačana guma od tkanine, napravljena da odgovori na specifične zahteve, uključujući ulje, masti i masti, agresivne hemikalije, toplotu i vatru.

Dunlop nudi gumene jastučiće i nosače protiv vibracija i klizanja za značajno smanjenje buke, vibracija i klizanja za montažu postrojenja i mašina opšte namene.

Dostupni u debljinama od 1 mm do 25 mm, mogu se koristiti za širok spektar primena, uključujući: transportere, kompresore, klima uređaje i rashladnike, ventilatore, pumpe, generatore, prese, tokarilice, bušilice i još mnogo toga.

Gumeni pečati- Izrađujemo brtve i zaptivke izrađene po meri koristeći vrhunsku SBR Dunlop gumu na obali od 40º Shore A i 60º Shore A. Možemo proizvesti gotovo svaku gumenu brtvu u malim ili velikim količinama, prema vašem dizajnu i specifikacijama.

Dunlop Ultima gumene folije mogu se koristiti za brojne primene, uključujući antistatičke sigurnosne obloge, zvučnu i prašinsku izolaciju, zaptivke cevi pod niskim pritiskom, zaptivke, vremenske trake itd. klase mehaničkih svojstava i otpornosti na habanje.

Prednost svih Dunlopovih proizvoda od gume „Made in the Netherlands“ je ta što su svi potpuno antistatični (ATEKS 94/9 / EC) prema EN / ISO 284 i otporni na ozon i UV zračenje prema EN / ISO 1431 (50 pphm, naprezanje 20%, 96 sati bez pucanja) kako bi se izbegao prerani kvar usled pucanja i razgradnje gume. Za više informacija o ovim temama posetite našu veb stranicu ili pitajte svog predstavnika Dunlopa.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja