Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

ISX15 aplikacije za servisiranje bunara (EPA 2010)

Cummins ISX15 EPA 2010 pruža vrhunske vozačke performanse, istovremeno poboljšavajući vodeću ekonomičnost u potrošnji goriva. Pored toga, postiže nivo od skoro nula emisija bez žrtvovanja pouzdanosti ili trajnosti koje očekujete od Cummins motora.

Sve glavne komponente i sistem dizajnirao je i izradio Cummins za potpunu kontrolu kvaliteta, nadovezujući se na dokazani motor sa potpuno integrisanom elektronikom. Poboljšani, precizniji sistem za klimatizaciju smanjio je ograničenja, što pomaže u optimizaciji performansi.

Rezultat je da će vlasnici kamiona klase 8 postići do 5% više kilometara po galonu sa ISX15. Pored toga, intervali održavanja su nepromenjeni u odnosu na prethodne godine. Tako će ISX15 pružiti najniže operativne troškove bilo kog motora u svojoj klasi.

Za vrhunsku ekonomičnost goriva, jake performanse, dugotrajnost i izuzetnu pouzdanost, imate sve razloge da specificirate ISX15.

Za više informacija posjetite: cummins.com

ISX15 aplikacije za servisiranje bunara

Sve glavne komponente i sistem dizajnirao je i izradio Cummins za potpunu kontrolu kvaliteta, nadovezujući se na dokazani motor sa potpuno integrisanom elektronikom. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 298 – 447 kW

Obrtna sila: 1966 – 2779   N/m

Certifikacija: EPA 2010

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja