Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

Jedinice napajanja – Faza V.

 U globalnoj industriji su pouzdanost i performanse ključni, a Cummins agregati se isporučuju kao gotovi mehanički paket snage koji isporučuje obrtni moment koji sadrži najnovije Stage V motore, sistem hlađenja i pomoćne uređaje.

Pregled:

Sada sa više od 70% svake energetske jedinice koja je prethodno odobrena za ugradnju, jednostavni proces integracije štedi vreme i resurse naših kupaca.

Svaka Cummins jedinica za napajanje uključuje: Motor Cummins Stage V / Performance Series, pojedinačni modul ™ naknadne obrade (F3.8 ™ – L9 ™), radijator, creva, čistač vazduha, sistem hlađenja, montaža stopala

Cummins jedinice za napajanje su prilagodljive i sistemi za naknadnu obradu mogu se obezbediti montirani ili demontirani, u zavisnosti od zahteva kupca.

Od izgradnje do rudarstva, Cummins-ovi agregati imaju globalne performanse u kritičnim aplikacijama. Kao najveći svetski nezavisni proizvođač motora Cummins radi na tome da osigura da su naše agregate potpuno optimizovane prema radnom ciklusu opreme naših kupaca – bilo da je to primena drobilice, sita, bušilice ili pumpe.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Jedinice napajanja – Faza V.

Cummins jedinice za napajanje su prilagodljive i sistemi za naknadnu obradu mogu se obezbediti montirani ili demontirani, u zavisnosti od zahteva kupca. Čiste, efikasne, pouzdane i izdržljive, jedinice napajanja Cummins.

Snaga: 75 – 503 kW

Obrtna sila: 601 – 2779 N/m

Certifikacija: Faza V

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja