Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

K50 i K2000E za rudarstvo

Kada se oslanjate na svoju opremu za pomeranje planina, možete računati da će motori Cummins K50 pružiti legendarnu pouzdanost i izdržljivost čak i u najtežim rudarskim aplikacijama svakog dana. Sa rejtingom od 1600 – 2000 ks (1194 – 1492 kV), i vodeći u industriji K2000E – i motori K50 idealni su za svaku rudarsku primenu, od električnih i mehaničkih pogonskih vozila i utovarivača do bagera i lopata sa velikim radnim ciklusom sa dokazanim performansama i mehaničkom jednostavnošću sistema za gorivo Cummins PT®. Motori Cummins K50 i K2000E dizajnirani su da smanje troškove rada i održavanja motora, istovremeno povećavajući produktivnost.

K2000E primenjuje robusne elektronske komande CENTRI i druga poboljšanja na dokazanoj platformi motora K50 kako bi stvorio V16 motor pouzdan, izdržljiv i dovoljno pametan za najteže rudarske aplikacije. Na primer, za vuču opreme, CENTURI kontrolira rad sa naprednim električnim pogonskim sistemima GE Statek I, II ili III radi optimizacije efikasnosti mašine i uštede goriva.

Ostale karakteristike uključuju standardne sisteme Prelub i CENSE ™, dostupni elektronski paket za praćenje za veće vreme rada, koji motore serije Cummins K drži ispred ostalih za najbolju vrednost životnog ciklusa.

Osnovna garancija uključuje potpuno pokrivanje motora K serije i markiranih komponenata, uključujući električnu energiju poput startera i alternatora, na neograničene sate tokom prve godine rada, produžujući se na dve godine ili 2.000 sati (šta god se pre dogodi). Osnovna garancija takođe uključuje trogodišnju / 10.000-satnu standardnu zaštitu glavnih komponenti. Proširena pokrivenost je dostupna sa našim planovima zaštite Encompass sa fleksibilnošću da udovolje potrebama vašeg rudarskog rada. Cummins Encompass vas pokriva, danonoćno i širom sveta.

Za više informacija posjetite: cummins.com

K50 i K2000E za rudarstvo

Cummins kombinuje dokazane performanse sa naprednom tehnologijom i globalnom mrežom usluga i podrške s teško stečenom reputacijom da odgovara na sve potrebe, svakog sata svakog dana.

Snaga: 1193 – 1491 kW

Obrtna sila: 5966 – 7864 N/m

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja