Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

KTA38 G14 za iznajmljivanje

Dvostruke frekvencije za zadovoljavanje različitih energetskih potreba – Svestrani C1000 D2R je sposoban i za 50 i za 60 Hz, sa širokim opsegom napona za kontinuirane, osnovne ili pripravne primene u komercijalnim, stambenim, industrijskim, komunalnim preduzećima i mnogim drugim. Motor koji radi jače, duži motor Cummins KTA38 G14 prepoznat je po performansama, pouzdanosti i izdržljivosti širom sveta.

Sa svojim vrlo visokim pragom smanjenja temperature, nadmorske visine i vlažnosti, motor KTA38 G14 svrstava se među najbolje performanse u najtežim radnim okruženjima. Veća mobilnost, niži troškovi prevoza – Da bi udovoljio sve većoj potražnji za električnom energijom, C1000 D2R dolazi u standardnom 20-inčnom ISO kontejneru (niska kocka) za lak transport preko granica i regiona.

Moduli sa CSC sertifikatom mogu se isporučivati širom sveta kao redovni kontejneri, što znači niže troškove transporta i transporta. Jedinica koja ostaje hladna, na najtoplijim mestima na zemlji – Sistem hlađenja je napravljen tako da zadovoljava graničnu temperaturu okoline (LAT) do 50 ° C pri neprekidnoj oceni. Dizajniran sa vertikalnim ispuštanjem vrućeg vazduha, C1000 D2R je pogodan za višestruke instalacije

Za više informacija posjetite: cummins.com

KTA38 G14

Ovaj Cummins Pover Generation paket zakupnina potpuno je integrisan, robustan sistem za proizvodnju električne energije koji postavlja nova merila performansi, pouzdanosti i efikasnosti u režimima pripravnosti i glavnom napajanju.

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja