Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

L9N (2018)

Pregled:

L9N 2018 nastavlja razvoj evolucionih motora na prirodni gas iz kompanije Cummins Vestport. Sertifikovan po izboru od standarda za vazdušne resurse Kalifornije i Agencije za zaštitu životne sredine (EPA) sa niskim emisijama NOk od 0,02 g / KS po satu, ima 90% manje emisija NOk od trenutnog severnoameričkog EPA standarda. Nudeći obrtni momenat od 320 ks, sa poboljšanim performansama i pouzdanošću, emisija gotovo nula L9N odlično pristaje za tranzit, odlaganje i kamione.

Ekonomično smanjenje emisije Smanjuje emisiju NOk koji stvara smog za 90% u odnosu na EPA NOk standard Može da radi sa 100% CNG-om, LNG-om ili obnovljivim prirodnim gasom (RNG) Značajno smanjenje GHG uz upotrebu RNG-a. Saznajte više sa Cummins Vestport GHG kalkulatorom emisija. Prirodni gas je gorivo sa najnižom cenom uglja, sa obilnom domaćom ponudom i stabilnim cenama Infrastruktura za gorivo je uspostavljena i raste Za trenutne flote prirodnog gasa nisu potrebne infrastrukturne promene.

Za više informacija posjetite: cummins.com

L9N (2018)

L9N 2018 nastavlja razvoj evolucionih motora na prirodni gas iz kompanije Cummins Vestport.  Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 186 – 239 kW

Obrtna sila: 895 – 1356 N/m

Certifikacija: EPA 2018

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja