Sistem za iskop

Bageri su jedni od najvećih kopnenih vozila ikad napravljenih.

Lančani bageri

Kopači s lancem (BCE) su strojevi za kontinuirano rudarstvo s mogućnošću uklanjanja ugljena, pepela, krede ili prevrtanja znatno ispod razine klupe ili putovanja.

BCE su posebno prikladni za aplikacije u kojima postoji značajna nestabilnost tla ili visoki nivo podzemne vode. Zapravo je moguće čak i potopljeno lančano lančanje.

Naši strojevi su posebno dizajnirani prema zahtjevima našeg klijenta i sadrže različita rješenja prema njihovoj specifičnoj primjeni. U mogućnosti smo opskrbiti strojeve širokog raspona kapaciteta do 14.500 m³ / h, koji mogu raditi u operacijama visokog i dubokog rezanja i različitih dubina i visina.

Glavni dijelovi BCE-a su ljestvice kašike s lancem kašike, žlijeb za žlice, fiksna ili podesna nadgradnja s protupogonom i potkonstrukcija s podvozjem postavljenim na šine ili gusjenice. Materijal se prenosi na stočni transporter pomoću pražnjenja grede ili pokretnog mosta transportera ili izravno na transporter. Naš dizajn bagera stoga uvijek ispunjava specifične zahtjeve i zahtjeve projekta u smislu optimizacije, standardizacije i održavanja.

BCE-ovi mogu raditi ili na klupi ili u blokovim operacijama. U operacijama na klupi, BCE putuje željeznicom ili gusjenicama pravokutno u smjeru nagiba jame uz lice kosine. U blokovim operacijama, stroj koji se nalazi na gusjenici s nadvojnom nadgradnjom radi u načinu rada s visokim ili dubokim rezanjem i dovodi stočni transporter pomoću praga za pražnjenje.

TAKRAF ima dugu tradiciju u isporuci BCE-a za specifične materijalne uvjete (prekomjerno opterećenje, ugljen i pepeo) i jedini je dobavljač velikih BCE-ova za globalne rudarske primjene. Najveći BCE ikad izgrađen je TAKRAF Es 3750, maksimalnog kapaciteta 14.500 m³ / h i dubine rezanja od 31 m i visine od 34 m.

Za više infromacija posetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja