LPG viljuškar 1.0-5.0t

 LPG viljuškar 1,0 – 5.0 t (R serija)

Viljuškari serije R kombinuju se sa izdržljivošću i ergonomijom, pružajući visoku produktivnost i dobru pouzdanost. Konvencionalni raspored kabine za vozača u automobilu zahteva minimalnu obuku rukovaoca. Jednostavno servisiranje sa lakim pristupom odgovara postojećim inženjerima sa mehaničkom orijentacijom. Karakteristike mentalnog i fizičkog komfora osiguravaju minimalnu štetu na teretu i nezgode tokom naporne 8 smjene, poboljšavajući reputaciju i zadovoljstvo što rezultira smanjenom fluktuacijom osoblja i obukom.

Zahvaljujući dizajnu dugog međuosovinskog razmaka, uzdužna stabilnost celog kamiona je mnogo bolja, zaostali kapacitet na istoj visini podizanja bolji je u poređenju sa bivšim modelom. Istovremeno, produžava vreme rada zadnjeg točka kao smanjeno opterećenje zadnje osovine.

Svi ekološki prihvatljivi motori ispunjavaju odgovarajuće propise o emisiji izduvnih gasova. Nivo buke takođe odgovara standardima EU.

U prostranoj kabini rukovaoca sa vrlo niskim vibracijama i bukom, kao i u čistom vazduhu, uživaju operateri, prolaznici i obližnje kancelarijsko osoblje, što je idealno za više zdravstvene i sigurnosne standarde.

Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti, smanjenje zastoja, serija R je u stanju da učini veću produktivnost za kupca. Kamioni serije R lako su servisirani od strane mehanički iskusnih inženjera, jednostavnog dizajna koji eliminiše komade i prenosive računare.

Za više informacija posjetite: hckforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja